maanantai 14. kesäkuuta 2010

Sarjassamme aiemmin tapahtunutta

Olipa kerran, jokin aika sitten, yksi mies. Mies tapasi sellaisen todella hyvännäköisen tytön, jonka kanssa halusi mennä ulos. Mies sopi yhteisestä piknikistä, hankki juotavat, syötävät ja ruusun tytölle. Ruusun. Vittu mikä nyhverö.

Sitten se mies meni tapaamaan sitä tyttöä eikä se tyttö koskaan tullutkaan. Tyttö oli "unohtanut" koko jutun. Mies nyppi ruususta terälehdet yksi kerrallaan ja lähti pois.

Tämä lyhyt satu ei ole eilisen viestin uusinta, vaikka tapauksilla on jotain yhteistä. Ensinnäkin niissä nenästävedettävän nuijan roolia esittää sama henkilö. Toiseksi, vastapuoliskona on molemmissa sellainen alle 20-vuotias ja erittäin kaunis nainen. Vakavasti otettavaa todistusaineistoa minulla ei ole, mutta luulisin nuorien ja kauniiden tyttöjen olevan niitä kaikkein julmimpia. Uusia idiootteja tulee kuitenkin, joten miehiä voi kohdella ihan miten vaan. Siis hei eihän niil oo niinq jotai ihmisarvoo!!!

Kuten edellisessä viestissäni mainitsin, lähetin sille perjantaiselle oharitytölle ihan asiallisen viestin jossa tiedustelin syytä tuohon selkäänpuukotukseen. Vastausta ei tullut, eikä sitä varmasti enää tulekaan; tiedän, että tuo mimmi lukee saamansa viestit takuulla monta kertaa päivässä. Selitystä en saanut tältä aiemmaltakaan tytöltä koskaan, surkeita tekosyitä vain.

Kaipa niitäkin joku saatana riivaa. Tai sitten on vain ihmisiä, joita on mukava potkia päähän ja niitä, joista on kiva potkia.

When I am dead, and over me bright April
Shakes out her rain drenched hair,
Tho you should lean above me broken hearted,
I shall not care.
For I shall have peace.
As leafey trees are peaceful
When rain bends down the bough.
And I shall be more silent and cold hearted
Than you are now.

5 kommenttia:

  1. Tätä et ehkä halua kuulla - mitä se kertoo sinusta, että (reilusti vanhempana?) tavoittelet lähinnä kaupungin kauneimpia kaksikymppisiä?

    Juttuhan on nyt niin, että on olemassa tyttöjä, joiden paras apu on ulkonäkö. Eli pakettiin siis kuuluu huono käytös, kuvitelma olla maailman napa ym. jne.

    En tosiaan kerta kaikkiaan ymmärrä, että miksi et pidä tavoittelemisen arvoisena myös hiukan tavallisemman näköisiä ja mahdollisesti jopa hiukan vanhempia naisia. Suuremmalla todennäköisyydellä heidän keskuudestaan löytyisi tyttö / nainen, jolla on sydän paikallaan. Ellet sitten itseltäsikin salaa vihaa naissukupuolta ja hankkiudu siksi alitajuisesti sellaiseen seuraan, joka vahvistaa käsitystäsi paskoista mimmeistä.

    Suurin pissiskusipääkerroin on tietenkin niillä vielä henkisesti teinin asteella olevilla tytöillä, keiden perässä "kaikki" juoksevat.

    Mitä se sitten kertookaan niistä perässä juoksijoista onkin toinen tarina...

    Minttu

    VastaaPoista
  2. Hei, tervetuloa kerhoon! Minulle noita temppuja ovat kyllä tehneet melko keskinkertaisenkin näköiset naikkoset.

    Luojan kiitos olen nyt päässyt vakaaseen suhteeseen, joten tuo ongelma on hoidettu.

    VastaaPoista
  3. Onpas ikävä kuulla, että olet leimannut viesteissäsi kaikki naiset... En todellakaan aio puolustella TYTTÖJEN sinulle tekemiä ohareita, mutta on olemassa NAISIA, joilla on ainakin sen verran käytöstapoja, että vastataan puhelimeen tai tekstareihin.
    Itse yritän olla tuomitsematta ennen kuin olen tavannut miehen oikeasti (baarikännitapaamista ei lasketa) ja ottanut selvästi selvän minkälaisen miekkosen kanssa olen tekemisissä. Ainakin oikeiden treffien jälkeen voi sanoa suoraan jos ei kiinnosta, annoin mahdollisuuden, that´s it.
    Mutta sinä et ollutkaan se joka jätti, vaan se, joka jätettiin. No, sillehän ei voi mitään, jos maailmassa on ihmisiä, joilla on jänikset housuissaan eivätkä jaksa olla kunnollisia muita kanssa eläviä kohtaan.
    En tiedä paransiko tämä oloasi, vai ei, mutta ainakin annoin ilmi oman mielipiteeni (jos kiinnostaa). En ainakaan olisi jättänyt sinua ennen leffan näkemistä, kurjaa heitää kankkulan kaivoon hyvät leffaliput ;)

    Terkuin, Jonna

    VastaaPoista
  4. Ei tuosta nyt kannata kummemin herneitä nenään vetää. NAISET kun vain eivät toimi samallalailla rationaalisesti ja loogisesti kuin me miehet. NAISILLE tärkeintä on NAISEN omat tunteet. Ihan sama mitä faktuaalista tietoa ulkopuolelta päin tulee, jos NAISEN tunteet sanoo toisin niin NAISEN todellisuus on myös toisin. Noissa tapauksissa todennäköisesti jokin täysin sinuun liittymätön asia sai nuo NAISET tuntemaan jotain mikä sai heidät tekemään oharit. Ja kun NAISEN tunteet käskee NAISTA tekemään jotain niin silloin voi käyttäytyä ihan miten lystää.

    Ja Mintulle tiedoksi, ihan sama mitä sinulle on miehesi/poikakaverisi/satunnaiset miehet kertoneet, miehelle tärkeintä (99,99% ihastuksesta) naisessa on pyhäkolminaisuus tissit-naama-perse. Naisillehan tätä ei voi suoraan kertoa, mutta karu tosiasia on että miehet ovat pääsääntöisesti visuaalisia kiinnostustensa suhteen. Sen takia nuo ns. pissikset voivat käyttäytyä miten lystäävät, koska ovat vielä nuoria ja kauniita niin miehet antavat heille paljon anteeksi ulkonäkönsä vuoksi. Tästä johtuen vanhempien naisten pitää myös opetella käyttäytymään ja tuntemaan hassuja käsitteitä kuten myötätunto, empatia, jne.

    VastaaPoista
  5. En muista mistä löysin tämän sinun blogisi, mutta pääasia kuitenkin, että löysin. Tämä meni nimittäin suosikkeihin välittömästi ja työpaikalla luppoaikaani hyväksikäyttäen aion lukea jokaisen blogimerkinnän.

    Vaikka itse elänkin heteroseksuaalisessa parisuhteessa, löydän silti joitakin yhtäläisyyksiä kohtalossani. Parisuhteesta huolimatta minäkään en saa pillua -tai ainakin saan sitä aivan liian harvoin, esim 1 krt / 4kk. Itse en käy pillumetsällä, vielä, mutta alan kyllä kohta käymään.

    Eipä sitten muuta kuin jatka ahkerasti blogisi kirjoittamista, niin minä ahkerasti sitä sitten luen ja nautin viihdyttävästä kirjoitustyylistäsi.

    VastaaPoista