sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

Viha on mielenkiintoinen tunne

Arvoisa yleisöhän tietää, että me miehet olemme sikoja. Hakkaamme naisiamme, haluamme vain sitä ja kohtelemme naissukupuolta muutenkin törkeästi sekä alistavasti. Mutta entäs te?

Perjantaina oli tarkoitus mennä yhden hieman alle parikymppisen naisen kanssa elokuviin. Olimme tavanneet aiemmin pari kertaa ohimennen ja kerran pidemmin muutaman hengen seurueessa. Sen jälkeen juteltiin Facebookissa ja ehdotin että mentäisiin yhdessä jonnekin.

Ensimmäisen kerran ulos oli tarkoitus mennä keskiviikkona, mutta neiti ei sitten lopulta vastannut mitään ehdotukseeni kun "unohti". Tuollaisestahan tulee vedettyä jo tietyt johtopäätökset, mutta päätin tarjota rehellisesti toista tilaisuutta. Siinä sitten chatin kautta puhuttiin asiasta ja sovittiin, että perjantaina elokuviin. Sovittiin aika, paikka ja elokuva, sanoin että hankin netin kautta liput.

Tein kuten sovittiin, olin ajoissa tapaamispaikalla ja... tyttö ei tullut. OK, lähetin sitten viestin jossa kyselin että missäs oot ja myöhästytkö paljonkin. Vastaus: "Sori, en tuu".

Olin siis käyttänyt vapaa-aikaani matkustaakseni paikkaan, johon minulla ei ollut mitään halua mennä. Olin maksanut 25 euroa lipuista elokuvaan, jota en edes halunnut nähdä. Eikä minulle vaivauduta edes ilmoittamaan etukäteen ettei huvita tulla, saati että tapaamista sovittaessa mainittaisiin että kiitti vaan, mutta ei kiitti.

Ilmoitin tytölle sitten että haista vittu, olet leffalipun velkaa. Vihantunne oli sen verran voimakas, että olisi tehnyt mieli lyödä nyrkki jostakin (tai jostakusta) läpi. Kotiin päästyäni huomasin, että tyttö oli poistanut minut Facebook-kavereistaan - olisin tosin tehnyt saman itsekin.

En oikein keksi selitystä sille miksi kukaan toimii näin. Ainoa rationaalinen motiivi tuollaiselle toiminnalle on, että minulle kostettiin tahallaan jostakin. Ehkä olin tehnyt keskusteluissamme vääriä sananvalintoja, ehkä olin vain liian ruma tai liian vanha tai mitä vaan. En vain itse näe, että koskaan voisin tehdä noin. Jos joku ei kiinnosta tai tuntuu jopa epämiellyttävältä, sanoisin suoraan että sori, en halua tavata. Tietoisia ohareita en tekisi kuin aivan äärimmäisissä tapauksissa, esimerkiksi kostona samanlaisesta tempusta.

Tein 40 toiston punnerrussarjan, jotta sain pahinta vihaa pois. Tehtyäni vielä toiset 30 olin sen verran rauhoittunut, että lähetin tytölle viestin jossa kysyin suoraan miksi hän toimi niin kuin toimi. Ei sillä, että haluaisin koskaan enää kuulla tästä tytöstä mitään. Olisi kuitenkin kiinnostavaa tietää, mikä saa ihmisen toimimaan kuin sosiopaatti.

Taannoin jutellessani yhden tyypin kanssa hän sanoi, että olen tosi kyyninen. Arvaatteko, mistä johtuu?

Hei postimies, onko kirjeitä?
Kyllä on, yhdeltä tytöltä
Hän sanoo: En susta enää välitä
Hän pitää mua nynnynä

11 kommenttia:

  1. Kirjoitat "matkustin paikkaan johon en halunnut mennä"....

    Siis mitä ihmettä? Halusit tavata mimmin, mutta et halunnut mennä sinne, missä voisit tavata hänet.

    No, eipä tuo nyt sellainen episodi ollut, minkä pitäisi vetää vihaksi. Naisia riittää maailma täys - turha tuhlata aikaa yhteen, jos ei homma toimi alkuunkaan

    VastaaPoista
  2. Jos puhutaan naisista, niin puhutaan hei yli kaksviitosista - ookoo? Sitä nuoremmat ovat tyttöjä.

    Teinixit ovat keskenkasvuisia, vastuuntunnottomia ym. jne. Herää kysymys: miksi et tavoittele AIKUISEN naisen seuraa?

    Minttu

    VastaaPoista
  3. Minun ystäväpiiriini ei kuulu naisia, jotka puhuvat miehistä sikoina. Siihen ei ole tarvetta, koska jokainen on hyvällä harkintakyvyllään osannut valita elämänkumppanikseen kunnollisen miehen.

    Vakka kantensa valitsee.

    Jos aiot jatkaa kyynisenä, niin tiedät kai millaista elämäsi tulee olemaan tästedeskin?

    Tutustu uusiin ihmisiin (miel. selvin päin, ei baarissa), tee asioita joista pidät - ja yhtäkkiä saatat huomata, että maailma onkin ihan hyvä paikka ja on olemassa ihmisiä, jotka ansaitsevat ystävyytesi!

    Minttu

    VastaaPoista
  4. Sinun kellosi on muuten päin p:ttä (kymmenen tuntia jäljessä)!

    Luulin jo, että myöhästyin töistä puoli päivää :)

    Minttu

    VastaaPoista
  5. ...Kun ei minulla näköjään ole nyt muutakaan tekemistä, niin sanon vielä tämän:

    Älä tee treffejä tilanteisiin / tilaisuuksiin, joihin et oikeasti halua mennä. Helposti keksii jotakin enemmän itsensä mukaista ehdotettavaa kun ei pyri arvailemaan toisen ihmisen mieltymyksiä vaan keskittyy omiinsa.

    Sekä sinulla että uunituoreella treffikaverillasi on oikeus - sanoisinko lähes velvollisuus - olla oma itsensä ja ryhtyä sellaisiin juttuihin, joista oikeasti pitää.

    Jos siis haluaa oppia tuntemaan ihmisen sellaisena kuin tämä oikeasti on.

    Sellaista kutsutaan itsetuntemukseksi sekä oman itsensä ja toisen ihmisen arvostamiseksi.

    Minttu (joka hiljenee tällä erää & toivottaa kaunista päivää)

    VastaaPoista
  6. > Siis mitä ihmettä? Halusit tavata mimmin,
    > mutta et halunnut mennä sinne, missä voisit
    > tavata hänet.

    Tarkoitin siis, että minulla ei ollut ko. paikkaan mitään muuta asiaa. Tapaamispaikka ei ollut reittini varrella enkä halunnut erikseen hakeutua sinne aikaa viettämään.

    > No, eipä tuo nyt sellainen episodi ollut,
    > minkä pitäisi vetää vihaksi. Naisia riittää
    > maailma täys - turha tuhlata aikaa yhteen,
    > jos ei homma toimi alkuunkaan

    Ikäväähän tässä on se, että homma ei ole toiminut kauhean hyvin niiden muidenkaan kanssa.

    VastaaPoista
  7. > Teinixit ovat keskenkasvuisia,
    > vastuuntunnottomia ym. jne. Herää kysymys:
    > miksi et tavoittele AIKUISEN naisen seuraa?

    Kirjoitan tästä jossain vaiheessa tarkemmin, mutta homma ei valitettavasti toimi sillä tavalla että valitaan rationaalisesti "tavoittelen naista, joka on X-Y -vuotias, toimii tavalla Z ja näyttää A:lta, koska sellainen on minulle sopiva".

    > Jos aiot jatkaa kyynisenä, niin tiedät kai
    > millaista elämäsi tulee olemaan tästedeskin?

    Totta, sehän mun pitäisi ymmärtää että kun joku henkisesti sylkee päin naamaa niin SE ON VAAN KIVA JUTTU. Ei siitä kannata kyynistyä! Eikä siitä että ihmiset muutenkin toimii noin! Kyllä tää maailma on mahtava, kun vaan laitetaan ne pinkit lasit silmälle ja lauletaan yhdessä kivoja iskelmiä.

    VastaaPoista
  8. Alan vahvasti, todella vahvasti, olemaan sitä mieltä, että naisten kanssa seurustelussa ei ole mitään järkeä.

    Naisia ei ikinä opi ymmärtämään, mutta erossakaan ei voi olla. Siinäpä mielenkiintoinen yhtälö ratkaistavaksi.

    VastaaPoista
  9. kaikki naiset ovat julmia kusipäitä

    VastaaPoista
  10. Kaikki naiset pitä kiduttamalla tappaa. Ennen olin säälittävä nössö kiltti mies joka kuvitteli saavansa kivan tytön. En enää.

    Nyt olen jo reilusti kolmekymppinen ja täynnä vihaa ja halveksuntaa kaikkia naisia, varsinkin kauniita sellaisia kohtaan.

    Kunpa vain saisin voimaa tappaa naisia. Hakata puukolla joku nainen aivan verille.

    KUOLEMA KAIKILLE NAISILLE!!!!

    VastaaPoista
  11. Ok, homma ei toimi rationaalisesti, mutta jos alat tekemisiin lasten kanssa niin ei kannata vikistä siitä että muovailuvahaa löytyy korvista.
    Teini-ikäiset rasittavat vanhempansakin henkihieveriin eikä heidän julmuudellaan ole yleisesti rajoja koska teini-iässä tietyt aivosynapsit hajoavat ja järjestyvät uudelleen, eli joka teini on pitkän aikaa enemmän tai vähemmän tunnevammainen. Sama kuin ne lapset jotka huutaa ja kiskoo tukasta kun ei ole muuta tekemistä eivätkä ymmärrä.
    Kyse on siis IÄSTÄ ei sukupuolesta, muista se! Ymmärrän vuodatuksen tarpeen mutta kaikki tämä naisiin kohdistuva viha on ihan sama asia kuin jos minä menisin ala-asteelle ärsyttämään tahallani 7-12 v poikia ja vetäisin siitä sitten aihetta miesvihaan...

    VastaaPoista