maanantai 2. marraskuuta 2009

Millainen mies on seksikäs?

Cosmopolitanin sivuilla on mielenkiintoinen video, jossa kysytään naisilta millainen mies on seksikäs. Vaatimukset ovat paria poikkeusta lukuunottamatta aika tylyjä. Tämä seikka käy ilmi jo ensimmäisen haastateltavan mielipiteistä:


- Minkälainen mies on sun mielest seksikäs?
- Lihaksikas.
- Miks just lihaksikas?
- Koska pitää olla hyvät lihakset, se näyttää hyvält. Aa, no hiukset kans.
- Minkälaiset hiukset on seksikkäät?
- No se riippuu vähän, mut vähän sellaset... ei liian lyhyet eikä liian pitkät.
- Pitääks ne olla jotenkin laitettu määrätyllä lailla?
- Joo, mut ei liikaa.
- Mil taval?
- No sillee et niinku vähän laitettu sillee täst sillee, mut ei mitenkään liikaa sillee. Ei saa näyttää et niit on laitettu mut sillee et niit on kuitenki laitettu


Tämä selvä. Menenpä tästä opiskelemaan parturikampaajaksi jotta voisin laittaa hiukseni sillä tavalla että käy selväksi että ne on laitetut, mutta ne eivät kuitenkaan näytä laitetuilta. Muiden naisten vaatimuksista tulee esille mm. sellaisia kriteerejä kuin sikspäkki, silmien väri, ruskettuneisuus, hyvä peppu ja hyvä kroppa.

Myönnän auliisti olevani pinnallinen paskiainen. Tämän seikan voi vahvistaa jo pelkästään lukemalla naisille asettamani kriteerit, joissa on ulkonäköön liittyviä seikkoja ihan kivasti. Mutta helvetti, ei tulisi pieneen mieleenikään asettaa kriteeriksi jotain niin naurettavaa ja ylipinnallista kuin hyvää persettä tai muuta sellaista nippeliä, jollainen noille pikku teiniprinsessoille on äärettömän välttämätön ennakkoehto suhteen muodostamiselle.

Rehellisyydestä annan kuitenkin videolla haastatelluille pisteet. On miellyttävämpää, että ne todelliset kriteerit sanotaan suoraan kuin että toistetaan niitä iänikuisia mantroja kiltteyden ja rehellisyyden tärkeydestä, jonka jälkeen mennään panemaan hyväperseisiä geelitukka-gigoloja. Miss Midnight sanoo asian muutenkin hyvän blogikirjoituksensa kommenteissa nasevasti:

Naiset arvostavat uskollisuutta miehissä, jotka saavat heidät kostumaan -- jos mieheltä puuttuvat kiihotuksen laukaisevat ominaisuudet, on aivan yksi ja sama, vaikka tämä olisi kuinka uskollinen, luotettava ja herkkä.


Aiempaa suuremman misogynian tunteen lisäksi sain videosta jotain hyödyllistä, eli pähkinänkuoressa sen mitä naiset haluavat - lihaksikkaan ja itsevarman miehen.

En olisi säälittävä itseni, ellen työskentelisi jatkuvasti parantaakseni itseäni molemmilla osa-alueilla.

The bullets fall from the hand of God ... Sooner or later they will hit us.

5 kommenttia:

  1. Kommentoin nyt saman tien tähänkin että olen yksi niistä monista naisista (olen haastatellut myös tyttökavereitani) joka ei ole erityisen ihastunut lihaksikkaisiin miehiin. En tosin halua löllykkämiestäkään mutta sellainen kaappi on ihan yhtä turn-off.
    Itsevarmuus tosin on hyvin suotava ominaisuus. Ainakin ensimmäisillä tapaamiskerroilla. Sen jälkeen oman epävarmuuden näyttäminen on vain hellyyttävää, kunhan se ei mene liiallisuuksiin. Eli vaikket olisikaan se maailman itsevarmin mies, esitä sellaista!
    -J

    VastaaPoista
  2. Puhut naisten vaatimuksista -- mutta eihän naisilta kysytty, millaisen miehen kanssa he haluavat seurustella, vaan millainen mies on seksikäs. Minun on vaikea uskoa, että miehet(kään) vastaisivat samalla tavoin kysymyksiin "Millainen nainen on seksikäs?" ja "Mikä on seurustelukumppanissa tärkeää?".

    Toki olen edelleen sitä mieltä, että miehessä on oltava jotakin seksuaalisesti sytyttävää, että pääsee sinne potentiaalien seurustelukumppanien kastiin, jossa pätevät ne toiset kriteerit (uskollisuus jne). Mutta lohdutuksen sana, että tuskin tarvitsee sentään olla seksikkyyden ultraruumiillistuma, eiköhän "jossain määrin seksikäs" ole ihan riittävästi siihen :)

    Mitä tulee hiuksiin, ne ovat yllättävän tärkeä osa ensivaikutelmaa. Ei tarvitse opiskella parturiksi, riittää kun käyt leikkauttamassa tukkasi ammattilaisella, joka oikeasti osaa hommansa ja ymmärtää sekä miesten muodista että siitä, millainen tyyli juuri sinun kasvoihisi sopii.
    Jos ei halua maksaa siitä lystistä, niin voi yrittää päästä hiusmalliksi. Eräs tuttu opiskelijapoika hankkii itselleen uuden tyylikkään lookin kerran vuodessa hiusmallina. Rahat säästyvät muuhun ja siitä saa yleensä vielä korillisen shampoita yms. palkkioksi.

    VastaaPoista
  3. > Kommentoin nyt saman tien tähänkin että olen
    > yksi niistä monista naisista (olen haastatellut
    > myös tyttökavereitani) joka ei ole erityisen
    > ihastunut lihaksikkaisiin miehiin. En tosin
    > halua löllykkämiestäkään mutta sellainen kaappi
    > on ihan yhtä turn-off.

    Auts. Mitä nyt teen ostamillani steroideilla?

    Taitaa olla niin, että riippumatta siitä mitä teen en kykene miellyttämään kaikkia naisia. Kun edes pystyisin miellyttämään sitä yhtä, niin sekin riittäisi. Uskon kuitenkin parantavani mahdollisuuksia naisen saamiseen hankkimalla jonkun kilon lihasmassaa lisää nykykuntooni verrattuna.

    > Itsevarmuus tosin on hyvin suotava
    > ominaisuus. Ainakin ensimmäisillä
    > tapaamiskerroilla. Sen jälkeen oman
    > epävarmuuden näyttäminen on vain
    > hellyyttävää, kunhan se ei mene
    > liiallisuuksiin. Eli vaikket olisikaan se
    > maailman itsevarmin mies, esitä sellaista!

    Koitan pyrkiä tähän. Aiemmin perisyntinäni on ollut epävarmuus, jota tietysti huono menestys naisten keskuudessa on ruokkinut. Muutama blogissa kuvattu positiivinen kokemus yöelämästä kuitenkin ehkä auttaa - suoraan sanottuna - valehtelemaan seuraavalle uhrille ja esittämään ainakin hieman paremmalla itseluottamuksella varustettua henkilöä.

    Kun nyt vaan saisi sen ensikontaktin luotua.

    VastaaPoista
  4. > Puhut naisten vaatimuksista -- mutta eihän
    > naisilta kysytty, millaisen miehen kanssa he
    > haluavat seurustella, vaan millainen mies on
    > seksikäs. Minun on vaikea uskoa, että
    > miehet(kään) vastaisivat samalla tavoin
    > kysymyksiin "Millainen nainen on seksikäs?" ja
    > "Mikä on seurustelukumppanissa tärkeää?".

    Eipäs nyt sotketa ympyröitäni osoittamalla kirjoitusteni epäloogisuuksia. Hyi hyi, tästä hyvästä saat vielä piiskaa :P.

    Puhut kuitenkin totta, kysymyksenasettelu johdattelee vastauksia tietynlaiseen suuntaan. Mutta hakeutuvatko naiset sitten seurustelemaan sellaisten miesten kanssa, joita eivät koe seksikkäiksi?

    Kuten itse toteat, tietty seksikkyyden aste on ennakkoedellytys seurustelulle, varmaan niin miesten kuin naistenkin kohdalla. Jos seksikyydelle on noinkin tarkat kriteerit kuin "laitetut hiukset, jotka ei näytä laitetuilta", niin oletan että tämä perusrimakin on laitettu aika korkealle.

    > Mitä tulee hiuksiin, ne ovat yllättävän
    > tärkeä osa ensivaikutelmaa. Ei tarvitse
    > opiskella parturiksi, riittää kun käyt
    > leikkauttamassa tukkasi ammattilaisella, joka > oikeasti osaa hommansa ja ymmärtää sekä
    > miesten muodista että siitä, millainen tyyli > juuri sinun kasvoihisi sopii.

    Tätä olen pyrkinyt soveltamaan, mutta toistaiseksi kumppania ei ole metodilla vielä löytynyt. Ehkä pitää sitoa seuraava baarissa tavattu tyttö (jos sellainen tulee) kiinni ja raahata tukasta tänne kämpille :).

    No, tietysti pelkät hiukset eivät vielä yksinään riitä. Minulla ei juuri ole silmää muodille, eivätkä muutamat tekemäni korjaustoimenpiteet tosiaan ole vielä johtaneet ratkaiseviin tuloksiin. Oppiihan tätäkin asiaa tekemällä, mutta homma on kilpajuoksua ajan kanssa. Tuntuu siltä, että aika juoksee nopeammin kuin minä :).

    VastaaPoista
  5. Edelleen yksin: "Mutta hakeutuvatko naiset sitten seurustelemaan sellaisten miesten kanssa, joita eivät koe seksikkäiksi?"

    Eivät. Miehen ei kuitenkaan tarvitse täyttää kaikkia mahdollisia seksikkyyden kriteerejä ollakseen seksikäs.
    Ja tosiaan, eri naisilla on varsin erilaiset käsitykset seksikkyydestä. Itsekään en ole koskaan ollut lihaksikkaiden miesten perään, vaan minua viehättävät kaikkein eniten poikamaiset, hoikat miehet.

    VastaaPoista