tiistai 14. heinäkuuta 2009

Vaatimukset

Aiemmassa tekstissä tuli mainittua, että itsekin asetan joitakin vaatimuksia kumppanilleni. Tämä on tietysti kiintoisaa, koska koko blogihan perustuu siihen tuskalliseen faktaan etten itse täytä naisten vaatimuksia. Väitän kuitenkin, että vaatimuksia on kaikilla. Niiden olemassaoloa harva kuitenkin mielellään myöntää. Mieluummin puhutaan tekopyhästi siitä että kumppani voi olla "millainen tahansa, kunhan se tuntuu oikealta".

Usein haetaan kuitenkin kumppania, joka edustaa tiettyä sukupuolta (vaatimus), tiettyä ikähaarukkaa (vaatimus), tiettyä hygieniatasoa (vaatimus) ja niin edespäin. Kun vähän mennään eteenpäin, voidaan ruveta jo suoraan puhumaan siitä että jotta kelpaisi misulle, täytyy hilloa löytyä niin perkeleesti ja kyrvän on oltava erektiossa vähintään 25-senttinen.

Näin ollen en häpeile sitä, että minullakin on vaatimuksia, vaikka se hieman raadolliselta tuntuukin. Lisäksi vaatimusten olemassaolo on siinäkin mielessä koomista, että jos saan mielestäni liian vähän naisia, looginen toimenpide olisi laskea rimaa. En tiedä auttaisiko se, sillä en ole saanut lähestymisyrityksiä rimani alittavilta naisilta enkä toisaalta ole yrittänyt heitä pokaillakaan.

Mitä ne paljon puhutut vaatimukseni sitten ovat? Seuraava lista on melko kattava:

Sukupuoli: Nainen, kiitos.

Ikä: 14-30. Koska ikähaarukan alaraja menee rikollisen toiminnan puolelle ja henkinen jänneväli kasvanee useimmissa tapauksissa liian suureksi, lienee viisainta pitäytyä välillä 16-30.

Henkiset ominaisuudet: Ei selkeää jälkeenjääneisyyttä. Ei vittumaista, narsistista asennetta. Kaikki ei siis saa pyöriä oman navan ympärillä. Jos siis pidät blogia jossa itket maailman olevan paha koska et löydä seuraa, et kelpaa.

Fyysiset ominaisuudet: Ei sairaalloista yli- tai alipainoa. Jonkinlainen pärstäkerroin, jonka näppituntumalta n. 50-80% kadulla vastaan kävelevistä naisista läpäisee.

Seksuaaliset ominaisuudet: Ei ole seksikielteinen, mikä ei tarkoita sitä että pitäisi välttämättä pitää juuri niistä pervoista jutuista joista minä pidän tai pervoista jutuista ylipäätään. Jos seksiä kuitenkin harrastetaan kerran kuussa pimeässä peiton alla siten että nainen makaa lahnana, pääni ei kestä.

Asenne: Ei ole yltiönegatiivinen, eli esim. määrittele unelmiensa kumppania negaatioiden kautta ja kieltojen kautta (ei saa olla tällainen ja tuollainen).

Kuulostaako liian kovalta? Koska tässä ollaan, niin ilmeisesti se sitä on. Eikö kuitenkin ole hyvä, että miehessä on ainakin jotain kovaa, edes sitten ne vaatimukset...

3 kommenttia:

  1. Hmm on aika kovat vaatimukset jos on sulla on noin paljon vaatimuksia nii voin sanoo että et tule löytämään ketää joka on sun kaikkien vaatimuksien tasonen..jokainen on erilainen ja toisessa voi olla jotain sun vaatimuksia ja taas toisessa jotain muuta..sinuna miettisin että mitä vaatimuksia annat ja mitä et koska et varmaan itsekkään ole tädellinen koska kukaan ei ole..vinkkinä sanon että jokaisessa on hyvät ja huonot puolet.

    VastaaPoista
  2. > Hmm on aika kovat vaatimukset jos on sulla on
    > noin paljon vaatimuksia nii voin sanoo että et
    > tule löytämään ketää joka on sun kaikkien
    > vaatimuksien tasonen..

    Mitkä noista vaatimuksista ovat mielestäsi yltiökovia?

    Ulkonäkövaatimusten suhteen myönnän olevani pinnallinen paskiainen. Ongelma on siinä, että on vaikea seurustella ihmisen kanssa jota ei koe seksuaalisesti lainkaan kiihottavana. Toisaalta kriteerieni pitäisi olla loppujen lopuksi ulkonäön osalta suhteellisen löysät, missi ei tarvitse olla.

    Itseironia menettää hohtoaan jos sen kirjoittaa auki, mutta ymmärsit varmaan että osa vaatimuksista ei ollut ihan vakavalla mielellä laadittuja. Jos nielit purematta Asenne-kohdan höpinät tai henkisiä ominaisuuksia käsittelevistä virkkeistä viimeisen, (huono) huumori meni sivu suun.

    > sinuna miettisin että mitä vaatimuksia annat
    > ja mitä et koska et varmaan itsekkään ole
    > tädellinen koska kukaan ei ole..

    En, minähän olen helvetin puutteellinen ihminen. Yksi osoitus siitä on, että naissukupuoli ei tunnu pitävän minua riittävän houkuttelevana pariutumismateriaalina. Tämä sinällään osoittaa tarkkanäköisyyttä heidän puoleltaan.

    > vinkkinä sanon että jokaisessa on hyvät ja
    > huonot puolet.

    Tämä taas nyt on, suoraan sanottuna, sellaista yleistä paskapuhetta. "Me ollaan kaikki erilaisii mut ihan yhtä arvokkaita, plaa plaa plaa". Ja vitut.

    OK, jokaisessa on hyvät ja huonot puolensa. Olennaisempaa on kuitenkin huomata, että toisissa niitä huonoja puolia on aivan pirusti ja ne ovat huomattavan häiritseviä - esimerkiksi puukotetaan kaveria selkään aina tilaisuuden tullen, jos oma etu sitä vaatii. Toisissa on sitten vähemmän vikoja, tai ainakin vähemmän vakavia vikoja.

    VastaaPoista
  3. Vaikka tämä tuleekin nyt monta kuukautta myöhässä niin haluan kommentoida tuota ensimmäistä järjetöntä palautetta: ei, vaatimuksesi eivät ole liian kovat. Ja kyllä, voit hyvinkin löytää jonkun joka täyttää nuo kaikki kriteerit. Ja toivon mukaan löydätkin koska muuten suhteenne tulevaisuus voi olla hmm..kyseenalainen. Jos itse olisin mies niin en ainakaan huolisi naista joka ei edes noita vaatimuksia täytä.

    -J
    -J

    VastaaPoista