perjantai 17. heinäkuuta 2009

Varma nakki

Hämmennyksekseni satuin törmäämään naispuolisen henkilön (tai ainakin sellaisena esiintyvän) pitämään blogiin, joka käsittelee vähän samanlaista tematiikkaa kuin minä tässä omassa pienessä maailmassani. Blogin nimi on Jotain sutinaa ja pitäjä ilmoittaa että hänen tarkoituksenaan on "saada lakanoihin liikettä".

Korkkasin välittömästi kuoharipullon tämän havaittuani, sillä nyt meikäläiselle lohkeaa. Satavarmasti. Laitoin heti ylläpitäjälle viestin, jossa selvitin tilanteen kaikessa yksinkertaisuudessaan: minä olen seksiä kaipaava mies, hän on seksiä kaipaava nainen, joten meidän kannattaa tavata ja harrastaa seksiä. Loogista, eikö?

Tämä neitokainen ei ole vielä ehtinyt lähettää myöntävää vastaustaan tarjoukseeni, mutta oletan sen olevan vain ajan kysymys. Sillä välillä hekumoin ajatuksella hyvästä seksistä puutteessa olevan neidin kanssa. Sivuutetaan siis toistaiseksi paradoksi enemmän seksiä kaipaavan nuoren naisen olemassaolosta ja uskotaan siihen kuin Joulupukkiin.

Otan vastaan onnitteluja sekä vinkkejä erilaisista asennoista ja sopivan tunnelman virittämisestä kommentteina tai sähköpostitse. Kerron sitten myöhemmin, millaista oli.

Colored lights can hypnotize / sparkle someone elses eyes
now woman / get away
American woman / listen what I say

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti