lauantai 11. heinäkuuta 2009

What a woman wants

Feministisen liikkeen piiristä on ajoittain noussut esille "Madonna ja huora"-teesi, eli ajatus siitä että miehet asettavat naisille vaatimuksia joiden täyttäminen on täysin mahdotonta. Naisen pitäisi olla pyhimys, kiltti Elovena-tyttö joka huolehtii kodista ja lapsista puhtaudelta tuoksuen. Samalla naisen tulisi kuitenkin olla kuin likainen katuhuora, joka on milloin tahansa valmis täyttämään miehen kaikki seksuaaliset halut, olivat ne miten iljettäviä tahansa.

Ainakin tuo lyhyttukkaisten naisten porukka tulee harvemmin ajatelleeksi sitä, millaisia vaatimuksia miehille asetetaan. Aiemmin näitä vaatimuksia on joutunut selvittelemään tuskaisten tosielämän kokeiden avulla, joiden seurauksena on lähes poikkeuksetta sydänsuruja.

Jos olet mies, elämäsi on tästä päivästä eteenpäin helpompaa! Tunnistamalla allaolevasta listasta muutamia ominaisuuksiasi saat nopeasti selville, mitä nainen sinusta ajattelee. Ei enää piinallisia tilanteita, joissa tyttö joutuu tekemään sinulle selväksi millainen ihminen oikein olet. Ei enää epävarmuutta.

Jos omistaudut työlle tai opiskelulle: Monomaanikko. Sillä on toinen. Kyllä se töitä jaksaa tehdä, mutta eipä tunnu meidän parisuhde kiinnostavan! Menkööt naimisiin pomonsa kanssa.
Jos et omistaudu työlle tai opiskelulle: Ei kunnianhimoa, luuseri. Siitä tulee nelikymppisenä katkeroitunut kaljamaha, joka saa pitää duuninsa vain nuolemalla pomon persettä. Ton kanssa jos pysyy, niin me syödään pelkkää maksalaatikkoa ja asutaan haisevassa, homeisessa seiskytluvun elementtikerrostalossa.

Jos sinulla on voimakas libido: Pervo, ajattelee vaan sitä. Varmaan runkkaakin! Yhtenä niistä pornotähdistäänkö se mua pitää? Oikein ällöttää moinen, ei se halua naista vaan panopuun. Pillun perässä juokseva häntäheikki, kannattaa jättää.
Jos sinulla ei ole voimakasta libidoa: Miks mä en koskaan löydä miestä, joka kykenisi tyydyttämään mut seksuaalisesti? Seksiä on kaks minuuttia kerran kuussa! En kestä tätä.

Jos baariin mennessäsi tanssit: Pelle. Kato nyt miten se hytkyy. Nauretaan sille. Vitun vammanen tyyppi. Ku mun poikaystävä Jaska tulee kuselta, ni täytyy sanoo sille et hakkaa ton surkimuksen. Onneks Jaska on MIES eikä nolaa mua tanssimalla!
Jos baariin mennessäsi et tanssi: Pelkuri, ei uskalla tehdä mitään ettei mokais. Tollaset jätkät on kaikessa muussakin samanlaisia, kattoo vaan ku muut tekee eikä ite saa koskaan mitään aikaan. Jos antaisin tolle, niin se varmaan soittais sängystä kaverinsa hoitaan panon jottei ite vahingossakaan tulis mokattua!!!

Jos käytät päihteitä: Onhan se muuten tosi namu, mut mä en jaksa sitä jatkuvaa dokaamista. Aina vaan baariin ja naamat tauluun, sit mun täytyy vahtia ettei se taas alota tappelua tai hukkaa kamojaan. Vittu mä en jaksa tätä lapsenvahdin hommaa enää minuuttiakaan!
Jos et käytä päihteitä: Just joo, taas näitä vitun vesipoikia. Onkohan toi pitäny koskaan elämässään oikeesti hauskaa? Istuu ihan takuulla kaikki illat kotona lukemassa jotain Raamattua tai ydinfysiikkaa. Tai sit se on narkki! Vetää vessassa kamaa suoneen, siks se ei juo. Kyllä tosimiehen pitää viinaa kestää.

Jos olet koulutettu: Munaton kirjatoukka. Ei osaa autostaan palanutta lamppua vaihtaa. Missä ne entisajan tosimiehet nykyään on? Se varmaan kattoo mua alaspäin, ikään ku joku tyhmännäkönen tohtorinhattu tekis siitä joteki paremman ihmisen!
Jos et ole koulutettu: Karjalalippis, jolla aivosolu toistaan etsii. Ei siitä koskaan mitään tule. Pystyy korkeintaan keskioluen lipittämiseen lähiöpubissa. Noi hädin tuskin peruskoulun käyneet on just sellasia vaimonhakkaajia, yhteiskunnan pohjasakkaa.

Jos pidät kämppäsi siistinä: Ei miehet siivoo. Kaappihomo, mä tiesin tän! Ei sen luona uskalla olla, ku kaiken pitää olla just järjestyksessä. Noi siivousintoilijat on kaikki tiukkapipoja, ottais rennosti.
Jos et pidä kämppääsi siistinä: Ai että siivoojaks pitäis ruveta? Heräis toiki juntti nykyaikaan, mä en sen paskasia sukkia ja kalsareita rupee lattialta noukkimaan. Miksei miehet tajuu, ettei kotitöiden tekeminen tee niistä yhtään vähempää miehekkäitä, päinvastoin!!!!!

Jos annat kalliita lahjoja: Kyl mä tiedän mitä se ajattelee, 'ku mä hommaan tolle käsilaukun ni illalla se antaa mun viimeinki tehä kaikki ne pervot jutut, joista oon haaveillu'. Turha luulo!! MÄ EN OO HUORA. Luuleeks se, et mulla ei oo omaa rahaa, et mä en oo itsenäinen? Vitun sovinisti.
Jos et anna kalliita lahjoja: Pihi paska, mä tiedän et sil on rahaa eikä se silti ostanu mulle niit ihanii Guccin kenkii! Vittu ne ei maksanu ku puoltoist tonnii, ei oo mitkää malliston kalleimmat eikä mitää. Munko ne rahat pitäis hikoilla kasaan jossain kaupan kassal, ku sil kuitenki sitä fyffee on!? Ekse koskaan voi näyttää mulle et rakastaa????

Jos puhut tytölle paljon: Miten toi ei tajua, ettei tota lässytystä kestä kukaan? Okei, kiva että sen kanssa voi puhuu, mut jotain mysteeriä ja jännitystä pitäis miehessä olla. Pari sanaa ku sanoo ni sieltä tulee heti kaikki, kumminkaiman kuulumisia myöten. Tää on niinku jonkun juoruämmän kanssa seurustelis.
Jos et puhu tytölle paljon: Miten me saadaan ikinä tää suhde toimimaan, ku se ei koskaan sano mitään? Miks niistä tunteista puhuminen on miehille niin vaikeeta? Taitaa olla joku helvetin autisti tai ehkä se on vaan niin tyhmä, ettei keksi ikinä mitään sanottavaa. Täytyy kysyy Minnalta et kantsisko mun jättää se heti, ehkä se tietää jonkun paremman joka on vapaana.

Jos pidät tiiviisti yhteyttä: Takertuja, ei pärjää omillaan. Se tukahduttaa mut! Naisen pitää saada olla vapaa. Eks se tajuu, et kyl mä soittelen jos mä haluun tavata. On mul muitaki menoja ku toi äijä.
Jos et pidä tiiviisti yhteyttä: Ei se välitä musta. Yhyy! Mä tiesin ettei tätä suhdetta ois kannattanu koskaan alottaa, ei tästä tuu ku sydänsuruja. Mähän en sille soita, on mullaki ylpeyteni! Se varmaan kuvittelee et jos se ei soita, ni mä ryömin sen luokse ja anelen huomiota. Sika. Mä en tommosten kanssa aikaani tuhlaa.

Asettavatko miehet naisille sitten vaatimuksia? Olettaisin näin, itse ainakin asetan. Mutta se onkin jo toisen tekstin juttu se.

Like a fossil tree
from which we gather no flowers
sad has been my life
fated no fruit to produce

2 kommenttia:

  1. Ehkä sinun pitäisi elää sen sijaan, että analysoisit elämääsi jota analysoit enemmän kuin mitä elät?

    VastaaPoista
  2. Kiitos neuvosta. Olen yrittänyt noudattaa sitä mahdollisimman hyvin, mutta se on vaikeaa.

    Mitä on 'eläminen'? Millaisia tekoja minun pitää tehdä, jotta voin sanoa eläväni? Täytyykö tehdä myös sellaista, jota ei halua tehdä tai joka ei kiinnosta, vain siksi että voisi elää? Jos tekee niin, elääkö silloin itseään varten vai muita varten?

    Analysoin elämääni, koska olen analyyttinen ihminen. Se on osa minua. Jotkut kirjoittavat päiväkirjaa, minä kirjoitan tätä blogia. Siinä sivussa yritän elää, että olisi jotain kirjoitettavaakin :).

    VastaaPoista