keskiviikko 28. lokakuuta 2009

2 girls 1 bar

Omituista, miten tekevälle sattuu. Vielä oudompaa on, miten vähän yöelämästä ja naisten sielunelämästä lopulta tiedän.

Viimeksi ulkona ollessani päädyin näet tanssilattialla heti upean ja hyvin nuoren tytön lähestymisen kohteeksi. Pieni myötäily ja äkkiä edessä oli taas symbolista yhdyntää tanssilattialla. Kivaa, mutta keskitytään yksityiskohtaisen kuvailun sijasta nyt muihin aiheisiin, koska muutoin tämä viesti olisi vain edellisten toisinto.

Ensimmäinen näiden muutaman hassun kokemuksen perusteella tehty havainto on, että monet nuoret naiset ovat aika helvetin tuhmia. Viime kerrallahan päädyin leikkimään sellaisen naisen kanssa joka alkuillasta hinkkasi itseään toiseen mieheen erittäin kiihkeästi. Nyt kävi toisin päin, eli minua viihdytettiin vähän aikaa rintojen puristelulla ja kielisuudelmilla, jonka jälkeen neiti vaihtoi toiseen kaveriin. Ja kuten jo silloin arvelin, lopulta sekin jätkä jäi tanssimaan yksikseen. Epäilen, että tytön jalkojen väliin pääsi lopulta kurkistelemaan paikalla ollut, ystäväksi vähän liian läheiseltä vaikuttanut tyttö.

Lievästi tästä kokemusta musertuneena jäin jatkamaan hillumista ja päätin yrittää seksikkäintä vieressä tanssineista naisista. Pienen alkukylmyyden jälkeen tilanne menee siihen, että tyttö vie käteni varsin ihanille ja muodokkaille rinnoilleen. En katsonut tarpeelliseksi vastustella turhan voimakkaasti. Suutelun ja koskettelun jälkeen juttelimme, jossa selvisi että tyttö on jo varattu. Yllättäen sama asia muuten paljastui jälkikäteen siitäkin neidosta, joka viimeksi päätti kruunata iltani ottamalla minulta suihin.

Kummallisinta on, että olen nyt aika suorasukaisesti päässyt hyväilemään n. neljää tyttöä hyvin lyhyessä ajassa eli suunnilleen tuplannut niiden naisten määrän, joiden kanssa olen ollut intiimissä kanssakäymisessä. Yhdeltäkään en ole kuitenkaan saanut. Ennakko-oletuksenani on ollut, että jos nainen tahtoo rintojansa puristeltavan, hän luultavasti tahtoo myös seksiä. Miksi kontaktit sitten johtavat seksiin niin huonolla prosentilla? Ja miksi hitossa varatut tytöt menevät baareihin, tanssilattialle ja hinkkaavat itseään vieraisiin miehiin?

Joka tapauksessa olen löytänyt jonkinlaisen paratiisin tai käänteismaailman, koska vastakkainen sukupuoli on viimeinkin osoittanut mielenkiintoa minuun. Johtuuko se sitten tekemästäni pienestä tyylimuutoksesta, kasvaneesta itseluottamuksesta vai sopivan yökerhon valinnasta, mene tiedä. Tilanne on silti äärimmäisen hämmentävä. Aion nauttia siitä niin kauan kuin suinkin voin valehdella olevani todellista ikääni nuorempi.

4 kommenttia:

  1. "Ennakko-oletuksenani on ollut, että jos nainen tahtoo rintojansa puristeltavan, hän luultavasti tahtoo myös seksiä."

    Minusta ennakko-oletuksesti on väärä -- miksi ihmeessä se muka olisi noin? Ehkä nainen haluaa vain kokea olevansa haluttu, ehkä hän haluaa tehdä jonkun toisen mustasukkaiseksi, ehkä hän käyttää sinua "lämmittelybändinä" ennen kuin käy varsinaisen kohteen kimppuun, ehkä hänellä on periaate, että baarituttavien kanssa ei mennä tissien puristelua pidemmälle... Mahdollisuuksia on vaikka kuinka monta.
    Kaikkein todennäköisimpänä, etenkin varattujen naisten kohdalla pitäisin sitä, että he haluavat vain pönkittää omaa egoaan ja kokea olevansa haluttuja kaunottaria.

    VastaaPoista
  2. En kyllä osaa kuin pyöritellä päätä ja ihmetellä naisten käytöstä. Ei sillä, että tuo mitään uutta olisi nuorten tyttöjen keskuudessa. Silti jaksan hämmästyä siitä, kuinka pitkälle naiset ovat valmiita menemään baarissa.

    Itse saisin olla _erittäin_ humalassa, jotta antaisin ihastuksen kohteeni edes hipeltää pyllystä yökerhoissa. :D

    Ja naisten tuplaantumisen voi selittää ehkä sillä, että nämä viime kertaiset mimmit ovat nähneet sinut toisten naisten kanssa aikaisemmin. Tytöillä on sitten raksuttanut, että miekkonenhan voi olla ihan hyvä tyyppi, kun sillä niitä naisia on. Se on saattanut sitten johtaa näihin hiplitilanteisiin.

    Minä muuten lasken sen sinun porttikongisuihinoton seksiksi.

    VastaaPoista
  3. > Minusta ennakko-oletuksesti on väärä -- miksi
    > ihmeessä se muka olisi noin?

    Olet varmasti oikeassa, väärähän se on. Mahdollisia motiiveja on monia, listaamasi ja varmaan muitakin.

    Tämä virheellinen ajatusmallini johtuu yksinomaan siitä, että ajattelen muiden toimivan samoin kuin minä. Eli jos itse antaisin jonkun hipelöidä erogeenisiä alueitani, tarkoittaisi se hyvin suurella todennäköisyydellä että haluan myös seksiä ko. henkilön kanssa.

    Peruslogiikkavirhe, projisoin muihin omia ajatuksiani ja tunteitani.

    VastaaPoista
  4. > En kyllä osaa kuin pyöritellä päätä ja
    > ihmetellä naisten käytöstä. Ei sillä, että
    > tuo mitään uutta olisi nuorten tyttöjen
    > keskuudessa. Silti jaksan hämmästyä siitä,
    > kuinka pitkälle naiset ovat valmiita
    > menemään baarissa.

    Koen tosiaan itsekin vähän kiusalliseksi jonkun pillun hinkkaamisen tanssilattialla kaikkien nähdessä, eikä se rintojen ronski käsittelykään ihan korrektia ole. Omasta puolestani nuo jutut voisi siirtää sinne kahdenkeskeiseen toimintaan, mutta siihenhän en siis ole päässyt.

    Säälittävintä on, että en kuitenkaan valita, en edes sitä että minua varmaan Miss Midnightin sanojen mukaisesti käytetään myös "lämmittelybändinä". Vittu, saanpas edes jotain. Tyhjää parempi.

    Miten se Offspringin biisi menikään...

    Now I know, I should say no, but
    It's kind of hard when she's ready to go
    I may be dumb, but I'm not a dweeb
    I'm just a sucker with no self esteem


    > Itse saisin olla _erittäin_ humalassa, jotta
    > antaisin ihastuksen kohteeni edes hipeltää
    > pyllystä yökerhoissa. :D

    Oletpas sinä tiukka :P. Miten sitten annat miehen ymmärtää, että olet kiinnostunut? Ja miten pitkälle olet valmis asioita ensitapaamisella viemään?

    > Minä muuten lasken sen sinun
    > porttikongisuihinoton seksiksi.

    Älä laske, "it's not sex unless you come!". Eipä tuo tainnut olla pientä leikkiä kummempaa, varattu tyttö piti kiihottavana ideana vähän härnätä allekirjoittanutta ja ottaa hieman poskeen.

    Enpä ole vielä sitä tyttöä tavannut, joka saisi pelkällä suullaan minut tulemaan. Ja kun päälle laitetaan vielä se, että tilanne oli tuollainen hätäinen sähläys, niin ihan tuhoontuomittuahan se siinä mielessä oli.

    Mutta täytyy myöntää, että se neiti kyllä tiesi mitä teki..

    VastaaPoista