lauantai 17. lokakuuta 2009

Blue balls

"Erotic sexual denial, also known as orgasm denial, is a sexual practice in which a person is kept in a heightened state of sexual arousal for an extended length of time, without being allowed to orgasm, and is commonly practiced in association with BDSM and sexual bondage."


Näin kertoo meille Wikipedia artikkelissa Erotic sexual denial, mutta miten se liittyy Naisettomuuteen?

No, olin taas baarissa. Se on sinänsä looginen toimenpide, koska olen tämän blogin kirjoituksissanikin sivunnut ajan kulumista ja kaiken katoavaisuutta. Jos haluan hakea noista paikoista kumppania, se on tehtävä nyt. Kuusikymppisenä on liian myöhäistä.

Mennessäni sisään paikka oli vielä hiljainen. Näin kuitenkin todella seksikkään vaaleaverikön istumassa kaverinsa kanssa ja ajattelin että voi pojat, tuon kanssa kun pääsisi vähän leikkimään.. Ohi kulkiessani katsoin tyttöä niin, että hän varmasti huomasi mitä minulla on mielessä. Ujon luonteeni vuoksi en kuitenkaan kehdannut mennä juttelemaan, vaan ajattelin että jos tanssilattialla tulee sopiva tilaisuus niin pitää kokeilla mitä tapahtuu.

Tanssilattia aktivoitui joskus puolen yön aikaan, kuten aina tuntuu käyvän. Yksi kaverini on filosofoinut tästä aiheesta ansiokkaasti, pitäen sitä jonkinlaisena luonnonilmiönä - "kahdeltatoista se täyttyy ja kahdelta se tyhjenee, niin se vaan menee". Joka tapauksessa kun porukkaa oli riittävästi, uskalsin itsekin mennä heilumaan sinne.

Tanssin aluksi erään toisen blondin vierellä, joka flirttaili kanssani vähän, mutta ei tunnut kuitenkaan lämpenevän sen enempää. Samalla näin, kuinka tämä paikalle saapuessani näkemäni blondi tanssi melko härskisti jonkun toisen kaverin kanssa, joten siirsin mielessäni tämänkin tytön kategoriaan "menetetyt tapaukset". Mutta sitten tämä blondi tulikin minun luokseni...

Voi pojat ja porsaat, niin irstasta 'tanssia' en ole koskaan tanssinut kenenkään kanssa. Laitoin tanssimisen lainausmerkkeihin, koska oikeasti kyse oli simuloidusta, julkeasta yhdynnästä. Paikat jäykistyvät pelkästä muistosta. Tyttö nimittäin hinkkasi itseään minua vasten niin rivosti, että suorastaan hävetti. Kädet hän veti pillunsa ja rintojensa päälle sen kummemmin kiertelemättä.

Tämän jälkeen seurasi edellisen kerran tapainen kuvio, eli välillä tanssimista ("tanssimista") ja keskustelua. Tämä neiti oli jollain tavalla ihan holtiton, tuntui siltä että vauhtia ja seksuaalista röyhkeyttä oli paljon enemmän kuin laki sallii. Jossain vaiheessa iltaa seurasi se pakollinen ikäkysymys, jossa selvisi että seuralaiseni oli jälleen sieltä ikähaitarin alapäästä. Vahingosta viisastuneena valehtelin kylmästi oman ikäni - tuntui selvältä, että jos olen rehellinen, leikki loppuu tähän.

Ilta päättyi siihen, että tyttö otti minulta porttikongissa suihin, joskaan valitettavasti loppuun asti ei päädytty. Vaikka neiti oli ehkä paras koskaan kohtaamani kyseisen taidon harjoittaja, minua on suuseksillä todella vaikea saada tulemaan. Etenkin sen jälkeen, kun ensin on seisotettu kyrpä turraksi hieromalla itseään tuntikausia sitä vasten.

Neiti hävisi sitten jonnekin ja minä jäin yksin. Kotimatka oli varsin tuskallinen hirvittävien alapääkipujen vuoksi, jotka helpottivat vasta kun pääsin purkamaan paineet omin päin. Tytöstä jäi muistoksi puhelinnumero ja miete siitä minkälaisia tauteja voi saada suojaamattomassa suuseksissä.

En nyt tiedä mitä vittua tässä pitäisi tehdä. Mimmi kielsi minua ottamasta yhteyttä ja sanoi soittelevansa itse, eli kaipa olin vain klassisen härnäyksen kohde. Olen kuulemma kuitenkin hottis, mikä on aika hassusti sanottu Naisettomasta miehestä :).

Joka tapauksessa vakavan suhteen rakentaminen taitaa tältä pohjalta olla aika mahdotonta. Sääli, että se viimekertainen hylkäsi minut, koska hänen kanssaan olisi ollut paljon paremmat mahdollisuudet saada juttu toimimaan - jos vain olisin nuorempi.

Life's a game where they're bound to beat you
And time's a trick they can turn to cheat you
And we only waste it anyway,
And that's the hell of it.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti