keskiviikko 23. joulukuuta 2009

Jenni

- Haluutsä et mä teen sen nyt?

- Joo.

- No okei, missä ne on?

- Oikeanpuoleinen hylly, ylin laatikko.

Jenni nyrpisti nenäänsä, mutta totteli kuitenkin. Vasta täysi-ikäiseksi tulleen tytön kasvoilta näki, ettei asia häntä oikeastaan juuri innostanut. Vaaleahiuksinen nuori nainen kumartui kuitenkin tottelevaisesti hyllykön eteen. Kireät farkut saivat pienen pyöreän pyllyn näyttämään kuin koskettelua anovalta. Vaikka tytön kaula-aukko ei ollut poikkeuksellisen paljastava, asennon ja push-up -liivien yhdistelmä pakotti keskikokoiset, täyteläiset rinnat melkein pulpahtamaan esille.

- Emmä löydä niitä.

- On ne siellä.

Jenni löysi pian etsimänsä - pienen peilin, partavaahtopurkin ja partahöylän. Hän asettui istumaan sängylleni ja laittoi tarvikkeet viereensä. Kiirettä pitämättä tyttö alkoi riisua itseään. Hän otti pois puseronsa ja ryhtyi napittamaan hitaasti farkkujaan auki samalla minua ilkikurisesti katsellen. Tyttö nousi seisomaan sängyn viereen, veti housut pois jalastaan ja kumartui samalla minuun päin. Teini-ikäisen kiinteät rinnat törröttivät liivien sisällä kutsuvina. Vaikutelmaa tehostaakseen Jenni laittoi kätensä rintojensa alle ja työnsi niitä ulospäin hymyillen viehättävintä hymyään.

- Näistä sä tykkäät.

- Ehkä.

Tytön hymy hyytyi ja hän palasi sängylle. Pian pois lähtivät myös rintaliivit ja alushousut. Jenni levitti haaransa auki minua kohden. Tiukka, ohuen karvan ympäröimä pillu näytti kutsuvalta. Tulivuoren muotoiset paljaat rinnat tytön kauniiden kasvojen alapuolella eivät suinkaan vähentäneet näyn houkuttelevuutta. Tunsin, kuinka keskivartaloni alkoi jäykistyä.

Jenni asetti peilin eteensä ja tarttui partavaahtopurkkiin. Hän levitti vaahtoa kädelleen ja siitä haarojensa väliin. Huolellisesti, kuten olin käskenyt. Kun vaahtoa oli riittävästi, tyttö tarttui partahöylään ja napsautti sen värinätoiminnon käyntiin. Hiljaa ja keskittynein ilmein hän alkoi kuljettaa höylää pillunsa ympärillä. Vaahdon alta paljastui sileää ihoa, joka vaikutti huutavan kielen kosketusta osakseen.

Nähdessäni tämän minun oli vietävä toinen käteni housujeni etumukselle ja ryhdyttävä hyväilemään itseäni. Jenni jatkoi työtään silmät lähes ummessa ja huulet hieman raollaan. Huomasin, että tytön nännit olivat kovettuneet. Pikkupimppikin tuntui nauttivan höylän värinästä, sillä sen suuaukolla kiilteli tytön kiihottumisesta kertovia pisaroita. Havaitessaan tekemiseni Jennin toinen käsi karkasi seikkailemaan tytön vartalolla. Hieroessaan toista nänniään pikkuneiti ei kyennyt olemaan nuolaisematta huuliaan ja heittämästä päätään taaksepäin niin että tuuhea vaalea poninhäntä heilahti villisti.

Laitoin toisen käteni housuihini, mutta en ottanut niitä pois. Pieni määrä spermaa oli hätäillyt tiensä boksereitani sotkemaan, vaikka laukeamiseen oli vielä matkaa. Ryhdyin liikuttamaan kättäni rivakasti farkkujen nitistessä vastalauseitaan. Teiniprinsessani ei tätä havainnut, vaan oli täysin omissa maailmoissaan. Alapää oli jo täysin ajeltu kauniiksi, pehmeäksi posliinipilluksi joka kiilteli tytön omista eritteistä. Keskittyessäni itseeni Jennin käsi olikin jo ehtinyt hylätä partahöylän ja siirtyä haarojen väliin. Yhä leveämmälle jalkojaan levittäen tyttö hieroi sormillaan rytmikkäästi klitoristaan ja häpyhuuliaan. Jos jo pillusta valuvan kirkkaan liman määrä ei olisi kertonut vaalean pikkuneidin kiihotustilasta, niin viimeistään häpykukkulan turvotuksesta ja punoituksesta olisi sokeakin sen huomannut.

- Sä tiedät mitä mieltä mä oon tosta, sanoin.

Jennin kädet lopettivat vastentahtoisesti tytön hyväilyn. Toinen käsi lepäsi klitoriksen päällä villiä liikettä tehden, kun taas toisen sormet olivat tunnustelemassa sisäänpääsyä liukkaaseen emättimeen. Poninhäntäblondi mutristi suutaan ja ilme näytti siltä, että hän olisi mielellään näyttänyt minulle kieltään.

- Säkin runkkaat.

- Enkä, sanoin, vetäen samalla käden nopeasti pois housuistani.

Tyttö otti mielenosoituksellisesti vuoteen vieressä olevasta pinosta muutaman paperipyyhkeen, ryhtyen kuivaamaan partavaahdon ja pilluliman sekoitusta haaroistaan. Puhdistusoperaation käydessä klitoriksen kohdalla turhankin perusteelliseksi pikku blondi erehtyi katsomaan minuun. Paheksuvan katseeni nähdessään tyttö luopui ajatuksesta, vaikka se selvästikin otti koville. Vartalon hennon tärinän ja tytön kiihtyneen hengityksen perusteella orkku ei enää ollut kovin kaukana.

Jenni otti sängylle laittamansa rintaliivit ja puki ne päälleen. Kivikovat nännit työntyivät väkisin kankaasta läpi paljastaen sen, mitä tytön olisi tehnyt mieli. Vaaleaverikkö poimi myös pikkuhousunsa. Hän pyllisti provosoivasti edessäni, levittäen tarpeettomasti haarojaan niin että häpyhuulet erkaantuivat toisistaan paljastaen tytön kaikkein salaisimman paikan. Kiusoittelevan hitaasti Jenni veti pikkuhousut jalkaansa, pyörittäen samalla pikku pyllyään minua härnäten.

- Mee suihkuun siitä, sanoin mahdollisimman eleettömällä äänellä. Todellisuudessa kiehuin himosta, saaden vain vaivoin estettyäni itseäni nousemasta tuolistani ja työntämästä kivikovaa kyrpääni tytön pieneen pilluun. Tuskin olisin siinä tilassa kestänyt kahta työntöä pidempään.

Tyttö tuhautti protestiksi ja heilautti poninhäntäänsä. Hän ehti ottaa muutaman askeleen ovea kohti, kunnes keskeytin matkanteon.

- Ootas, tuu vähän tänne.

Menin sängylle makaamaan ja viitoin tytön tulemaan päälleni. Hän asettui tiiviisti makaamaan ylleni, sijoittaen häpykumpunsa ilman eri käskyä housujeni kovan etumuksen kohdalle. Laitoin käteni hänen pikkuhousujen verhoamalle takamukselleen ja nautin prinsessani läheisyyden tunteesta. Tytön rinnat puristuivat minua vasten ja hänen hengityksensä tuntui kiivaana. Vaalea pikkuneitini ei ollut niin raskas, että oloni olisi tuntunut epämukavalta, muttei myöskään törröttäväluinen anorektikko. Juuri sopivan naisellisen muodokas.

Hitaasti ja pienin liikkein tyttö alkoi tiedostamattaan hieroa itseään minua vasten. Silmät oli puserrettu kiinni ja vaaleat hiukset roikkuivat kasvoillani. Puristin hellästi Jennin pakaroita ja myötäilin hänen liikkeitään. Pian tytön liikerata laajeni, poninhäntä alkoi heilua vaimeasti ja häpykukkula painui minua vasten yhä tiukemmin. Pienet, pehmeät huulet hakeutuivat omilleni ja tyttö avasi varovaisesti suutaan. Suutelin häntä intohimoisesti ja puristin pikkuteinäni pakaroista itseäni vasten yhä kovemmin.

Kauaa Jenni ei malttanut suutaan suullani pitää, vaan vei päänsä pääni sivulle. Katkonainen, voimakas huohotus ja rytmikkäät liikkeet kertoivat siitä, että tyttö alkoi jälleen lähestyä huippuaan. Hän näykki korvaani ja kaulaani intohimoisesti, pitäen samalla hiljaista voihkinaa. Vein toisen käteni hellästi tytön ihanan pehmeään vaaleaan tukkaan ja toisen hänen pakaroidensa väliin. Painelin sormellani emättimen aukkoa tunnustelevasti läpimärkien pikkuhousujen läpi. Tulisin työntämään kaluni tuon pikkupillun pohjaan saakka, mutta en aikonut tehdä sitä vielä.

- Saaks mä tulla?, Jenni kysyi anelevalla äänellä.

- No tuu nyt sit, mut tuut kans kunnolla!

Läimäisin toisella kädelläni Jenniä pakaroille. Se oli tytölle liikaa ja hänen koko vartalonsa alkoi täristä orgasmin kourissa. Pillun aukolla olevat sormeni tunsivat, kuinka teinitytön emätin supisteli voimakkaasti nautinnon virratessa hänen vartalonsa lävitse. En kestänyt enää itsekään, vaan laukesin omiin housuihini. Kyrpäni pumppasi spermaa ympäri boksereitani, eikä ejakulaatiosta tuntunut tulevan loppua. Tartuin tytön tuuheaan poninhäntään ja pakotin hänen suunsa omalleni, työntäen kieleni vastustamattomasti sisään. Jenni ei tästä pahastunut, vaan vastasi suudelmaani liikuttaen itseään orgasmin jälkimainingeissa vielä hellästi minua vasten.

- Sano se, vaadin.

Tyttö ei kehdannut katsoa minua silmiin, vaan vei päänsä sivulleni. Huomasin, kuinka hänen poskensa punehtuivat entisestään. Tiesin, että noiden sanojen sanominen sekä hävetti että kiihotti Jenniä suunnattomasti. Eniten häntä hävetti se, ettei hän voinut kiihoittumiselleen mitään.

- Mä oon sun pikkuhuoras, tyttö sopersi korvaani nolona.

Ohjasin lempeästi hänen kasvonsa omiani vasten ja suutelimme intohimoisesti uudestaan. Suudelman päättyessä katsoin häntä ja hän katsoi minuun. Tiesin, että rakastin tuota naista ja että hän rakasti minua. Ja yhteisiä leikkejämme, vaikka Jenni ei sitä julkisesti olisi koskaan myöntänytkään.


Huomasin, että kolme päivää sitten kirjoittamani teksti kuulostaa ihan kirjalliselta tasoltaan huonolta eroottiselta fantasialta, vaikka sisältö olikin totisinta totta. Ajattelin siis osoittaa että en ole ihan noin paska kirjoittaja ja ilahduttaa teitä, rakkaat lukijat, tällä pienellä tarinalla. Se on (valitettavasti) täyttä haaveunta, ainakin toistaiseksi. Toivottavasti kynäilyni saa silti sankan naispuolisten lukijoideni joukon alapäät liukkaiksi kuin jalkakäytävät ulkona.

8 kommenttia:

  1. Ei saanut alapäätä liukkaaksi mutta herätti kysymyksiä. Anteeksi jos esitän kysymyksiä tyhmästi, ei ole tarkoitus olla v-mäinen, kysyn vaan suoraan. Minkä ikäinen olet? Aiemmassa kirjoituksessa kerrot siitä baarikeikasta ja sieltä mukaan lähteneestä naisesta. Hän oli "aika nuori" ja tämän uusimman kirjoituksen typykkä juuri täyteen ikään tullut, vaikka nyt onkin kuvitteellinen hahmo. Oletko itse sen ikäinen että tällainen teinityttö(itse käyttämäsi sana) olisi tyttöystäväksi sopiva? Minusta tämän ikäiset tytöt (ja nimenomaan tytöt, ei naiset) eivät oikein vielä aikuisten elämästä mitään tiedä, en tiennyt itsekään tuolloin. Lisäksi sen ikäisen ipanan seksuaalisuuskin on lähinnä kokeilua ja provosointia, ei oikeaa nauttimista ja halukkuutta. Tämän ei ole tarkoitus kuulostaa moraalisaarnalta vaikka se siltä nyt taitaa kuulostaa, mutta mietinpähän vaan. Lisäksi täytyy sanoa että jos itse olet jo lähempänä kolmea kuin kahtakymmentä jota itse olen, tämä tappaa paljon sitä jäljellä olevaa uskoa vapaana oleviin miehiin, eikä teitä tee mieli lähestyä tai ottaa muuta kuin juuri siksi yhden yön panoksi :) Mielessä paukkuu, että kaikki olette teinipilluja vailla ja kyllästytte omaan asiansa osaavaan naiseen kun sitä on tarpeeksi jyystetty. Miksi siis antaa muuta, kuin sitä yhden yön hoitoa? Anteeksi vielä, mutta tämä oli sen verran vahva kirjoitus/fantasia, että se myös herätti tasoisiaan ajatuksia ainakin yhdessä lukijassa. Tämä olisi voinut olla kiihottava tarina, mutta sen teini-iän ohittaneelle naiselle tämä aiheutti vaan kiukkua kun mässäiltiin pikkupillulla ja pikku sitä ja pikku tätä.

    VastaaPoista
  2. P.S. Miksi tämä olisi kauheasti naisia muutenkaan kiihottanut? Tässähän kuvailtiin naista ja pillua? Eikö tämä ole enemmän miehille suunnattua eroottista tarinaa?

    VastaaPoista
  3. > Anteeksi jos esitän kysymyksiä tyhmästi, ei ole
    > tarkoitus olla v-mäinen, kysyn vaan suoraan.
    > Minkä ikäinen olet?

    Kysymys on ihan asiallinen, mutta en koe voivani vastata siihen. Tämän blogin kirjoittaminen on jatkuvaa rajanvetoa liiallisen selvyyden ja epäselvyyden välillä.

    Jos olen liian epämääräinen, blogista tulee niin geneerinen että sen kirjoittaminen on järjetöntä. "Tapasin eräässä paikassa erästä sukupuolta edustavan tietyn ikäisen ja näköisen henkilön, jonka kanssa tapasimme uudestaan sopivan ajan päästä..."

    Jos olen liian selkeä, "Hei, nimeni on XXX, näytän tältä, asun YYY:ssä ja ikäni on ZZZ", voin samantien laittaa hirttosilmukan kaulaan. Mikäli minut yhdistetään lähipiirissäni siihen mitä täällä kirjoitan, on kyseessä merkittävä katastrofi.

    Vedän siis johonkin rajan sen suhteen, miten paljon itseäni henkilöiviä tietoja tänne laitan. Tarkka ikä kuuluu niiden tietojen joukkoon, joita en halua paljastaa.

    > Oletko itse sen ikäinen että tällainen
    > teinityttö(itse käyttämäsi sana) olisi
    > tyttöystäväksi sopiva?

    En tiedä. Tähän mennessä yksikään tapaamani tyttö (ikähaitari 18-26) ei selvästikään ole ollut tällainen tyttöystäväksi sopiva, koska suhteet ovat kariutuneet. Luultavasti alan olla hiljalleen jo niin vanha, että sosiaalinen ympäristö ei suhtautuisi positiivisesti siihen että seurustelisin noin nuoren tytön kanssa.

    > Minusta tämän ikäiset tytöt (ja nimenomaan
    > tytöt, ei naiset) eivät oikein vielä
    > aikuisten elämästä mitään tiedä, en tiennyt
    > itsekään tuolloin. Lisäksi sen ikäisen ipanan > seksuaalisuuskin on lähinnä kokeilua ja
    > provosointia, ei oikeaa nauttimista ja
    > halukkuutta.

    Asia voi olla noinkin, mutta miksi tekstisi kuulostaa minusta siltä kuin yleistäisit oman kokemusmaailmasi koskemaan kaikkia nuoria naisia? Mistä ihmeestä sinä voit tietää, millaista 18-vuotiaan ihmisen seksuaalisuus on? Oletko ollut jokainen heistä?

    Itsestäni on tuntunut siltä, että tuossa on huomattavia eroja yksilöiden välillä. Toiset naiset vaikuttavat minusta melko nuorina jo seksuaalisesti aika kypsiltä, toiset taas ovat hyvinkin pitkään seksuaalisesti erittäin herkkiä ja arkoja eivätkä välttämättä nauti siitä ollenkaan. Ei välttämättä ole lainkaan itsestäänselvää se, mihin kategoriaan kukin yksilö kuuluu (ne provosoivimmin pukeutuvat eivät aina ole seksuaalisesti kypsimpiä).

    Lisäksi minä tietysti katson tätä asiaa omien lasieni lävitse, jotka varmasti ovat hyvinkin värittyneet.

    > Lisäksi täytyy sanoa että jos itse olet jo
    > lähempänä kolmea kuin kahtakymmentä jota itse
    > olen, tämä tappaa paljon sitä jäljellä olevaa
    > uskoa vapaana oleviin miehiin, eikä teitä tee
    > mieli lähestyä tai ottaa muuta kuin juuri
    > siksi yhden yön panoksi :)

    Eli et tuomitse etkä moraalisaarnaa, mutta kuitenkin...? Ei se mitään, kyllä minua saa ihan vapaasti pitää täytenä paskana, pervona ja muutenkin epäkelpona. Olisin naurettava, jos täällä jaksaisin pitää yllä samoja kulisseja, jotka tosielämässä ovat sosiaalisen paineen vuoksi pakollisia.

    Jos kirjoitukseni avasi silmiäsi raadolliseen todellisuuteen, sillä oli sentään jokin arvo. Ehkä seuraavan kerran kadulla kävellessäsi tulet huomanneeksi, että kun sellainen tiukka kuusitoistakesäinen tyttö on liikkeellä kireässä minihameessa, niin aika moni kolmi-nelikymppinen ukko katselee ahnaasti sivusilmällä. Joskus jopa vanhemmatkin. Hyi olkoon!

    Muista kuitenkin silloin myös, että minä tai nämä muut sairaat, perverssit miehet eivät edusta kaikkia miehiä. Kaipa niitä kunnollisiakin jossain on.

    VastaaPoista
  4. > Mielessä paukkuu, että kaikki olette
    > teinipilluja vailla ja kyllästytte omaan
    > asiansa osaavaan naiseen kun sitä on
    > tarpeeksi jyystetty. Miksi siis antaa muuta,
    > kuin sitä yhden yön hoitoa?

    Onko tässä taustalla omakohtainen kokemus? En itsekään pyri vittuilemaan, mutta minulle jää tuosta lausahduksesta sellainen maku, että aiempi suhteesi on kariutunut, ehkä siihen että mies on löytänyt jonkun toisen?

    > Anteeksi vielä, mutta tämä oli sen verran
    > vahva kirjoitus/fantasia, että se myös
    > herätti tasoisiaan ajatuksia ainakin yhdessä
    > lukijassa.

    Ei ole mitään tarvetta anteeksipyyntöihin, kommenttisihan oli puhdasta asiaa alusta loppuun. Jos haluaisin vain itseäni miellyttävää palautetta, minun kannattaisi varmaan estää kommentointi ja kirjoittaa palautteet itse :).

    > Tämä olisi voinut olla kiihottava
    > tarina, mutta sen teini-iän ohittaneelle
    > naiselle tämä aiheutti vaan kiukkua kun
    > mässäiltiin pikkupillulla ja pikku sitä ja
    > pikku tätä.

    Ymmärrän tuon hyvin. Minulla on jostain syystä fiksaatio nuoriin naisiin (tyttöihin?). En tiedä, miksi. Toisaalta tykkään myös kahden- ja kolmenkympin välissä olevista. Usein tuntuu vain että esimerkiksi keskimääräinen 26-vuotias nainen on lähinnä kiinnostunut materiaalisen elintasonsa nostamisesta ja vaikutuksen tekemisestä ystäviin. Kun minua nämä asiat eivät nappaa, niin sillanrakennus on kovin vaikeaa.


    > Ei saanut alapäätä liukkaaksi mutta herätti
    > kysymyksiä.

    > P.S. Miksi tämä olisi kauheasti naisia
    > muutenkaan kiihottanut? Tässähän kuvailtiin
    > naista ja pillua? Eikö tämä ole enemmän
    > miehille suunnattua eroottista tarinaa?

    Oikeastaan tuo oli vain oma kiero fantasiani, jota ei ollut kirjoitettu sinällään ketään muuta kuin minua silmälläpitäen. Eli se ei niinkään ollut miehille suunnattu, mutta kylläkin yhdelle tietylle miehelle suunnattu - eli varmaan se tosiaan sitten kiihottaa pikemminkin miestä kuin naista.

    Ajattelin, että on jännittävää nähdä millaisia reaktioita omat seksuaaliset haluni ihmisissä herättävät. Naisten kiihottumisesta tulin maininneeksi siksi, että ajatus siitä että joku nainen joskus kiihottuisi lukiessaan kirjoituksiani on oikeastaan aika... kiihottava :). Elän siinä toivossa, että löytyy ainakin yksi nainen joka pitää yhtä kieroista asioista kuin minä :).

    VastaaPoista
  5. Mikäli mielenkiintosi kohdistuu lähinnä reippaasti itseäsi nuorempiin naisiin, saatat "pelätä" aikuista naista, jonka elämänkokemus haastaa aivan eri tavalla kuin suloisen pienen tyttösen. Nuori nainen saattaa olla "helppo" tyttis - hajuton ja mauton, ei tunne vielä oikein itseäänkään. Antaisi vaikutelman että sinulla ei ole paljon kokemusta seurustelusuhteista.

    Toki kaikenikäiset miehet ihailevat tiukkavartaloisia, suloisia nuoria naisia. Harva sellaisen haluaisi vaimokseen - siis jos puhumme miehistä, joiden tunne-elämä ei ole teinin tasoa. Nuorta lihaa on varmasti hienoa painaa ainakin ajatuksen tasolla, mutta eipä sen luulisi riittävän kypsälle miehelle pidemmällä tähtäimellä.

    Tuntemani rahasta kiinnostuneet aikuiset naiset ovat itse hommanneet ammatin, jossa tienaa hyvin. "Oma huone ja omat rahat." Toisen siivellä eläminen ei sovi itseään arvostavan naisen pirtaan.

    Toki itseänikin imartelee nuorten - itseäni yli kymmenen vuotta nuorempien - miesten huomio. Tähän mennessä kukaan heistä ei ole kutitellut korvienväliäni siihen malliin, että alapää olisi kastunut.

    Minttu

    VastaaPoista
  6. > Mikäli mielenkiintosi kohdistuu lähinnä
    > reippaasti itseäsi nuorempiin naisiin, saatat
    > "pelätä" aikuista naista, jonka elämänkokemus
    > haastaa aivan eri tavalla kuin suloisen pienen
    > tyttösen.

    Tuo on ihan mahdollista. Toisaalta teksteistäsi tuntuu tulevan lävitse se, että Ainoaa Oikeaa Seksuaalisuutta on omanikäisiin kohdistuva seksuaalisuus. Onko asia näin, vai voiko olla niinkin että toiset yksinkertaisesti tykkäävät suklaasta, toiset mansikasta ja toiset banaanista?

    Sosiaalisten kuvioiden kannalta varmasti ylivoimaisesti helpointa olisi olla kiinnostunut ikätovereistaan. Seksuaalisuus on kuitenkin sellainen asia, jonka ohjaileminen on hankalaa. Toinen asia kiihottaa, toinen ei. Itse tunnen vetoa sekä ikäisiini naisiin että nuorempiin, joista jälkimmäinen ryhmä tuntuu keskimäärin hieman kiinnostavammalta kuin edellinen.

    > Nuori nainen saattaa olla "helppo" tyttis -
    > hajuton ja mauton, ei tunne vielä oikein
    > itseäänkään.

    En itse oikein näe sitä näin. Pikemminkin koen, että nuorempi nainen saattaa olla jollain tavalla säilyttänyt vielä jonkinlaista viattomuutta ja suloisuutta, joka on puoleensavetävää. Hieman varttuneempi nainen on ikävän usein aika kyyninen ja itseään täynnä, täysillä mukana tässä hölmössä kilpajuoksussa jossa meillä pitää olla enemmän kaikkea kuin naapureilla.

    Pelkään siis ehkä vastakohtiani, koska minähän olen aika kyyninen ja itseäni täynnä.

    > Antaisi vaikutelman että sinulla ei ole
    > paljon kokemusta seurustelusuhteista.

    Tästä täytyykin kirjoittaa joskus jotain.. "Paljon" on tietysti määrittelyä vaativa sana, mutta sanotaanko että kokemusta on muutamasta seurustelusuhteesta. Ne ovat olleet verrattain löyhiä eivätkä ole edenneet esimerkiksi yhteen muuttamisen asteelle.

    > Harva sellaisen haluaisi vaimokseen

    Mistä tiedät, millaisen morsiamen ne miehet haluaisivat? Hullukaan nelikymppinen ei myönnä julkisesti, että ottaisi mielellään jonkun teini-ikäisen vaimokseen.

    > - siis jos puhumme miehistä, joiden
    > tunne-elämä ei ole teinin tasoa.

    Viitaten noihin aiempiin seurustelukokemuksiini ja kaikkeen muuhunkin, on hyvin mahdollista että tunne-elämäni ON teinin tasoa. Mutta minkäs teet?

    Ja kun monen varttuneemmankin ihmisen sohellusta katselee, niin harva täällä voi mielestäni hyvällä omallatunnolla väittää edenneensä tunne-elämässään yhtään teiniä pidemmälle. Samanlaisia hulluista asioista vedettyjä itkupotkuraivareita, lapsellista työpaikkakiusaamista ja päätösten tekemistä "koska mä haluun, haluun, haluun"-periaatteella sieltä sivistyneiden fasadien takaa tursuaa.

    VastaaPoista
  7. > Tuntemani rahasta kiinnostuneet aikuiset
    > naiset ovat itse hommanneet ammatin, jossa
    > tienaa hyvin. "Oma huone ja omat rahat."
    > Toisen siivellä eläminen ei sovi itseään
    > arvostavan naisen pirtaan.

    Aa, minusta siinä tuntuu tapahtuvan useimmiten niin, että haetaan joku ukko, valjastetaan se kärryn eteen toiseksi hevoseksi ja sitten ryhdytään yhdessä maksamaan 30 vuoden lainaa jostain homeisesta rivitalonpätkästä Espoon perukoilla. Kahden vuoden kuluttua kun valkenee että ei se taivas tällä menolla aukeakaan niin pistetään eropaperit maistraattiin.

    On varmasti faktaa, että monet rahasta kiinnostuneet nuoret naiset tekevät nykyään itsekin kovasti töitä ja ansaitsevat hyvin. Jujuni ei tuossa yllä ollut se, että he olisivat huoria jotka haluavat vain rikkaisiin naimisiin. Tarkoitin, että he ovat fiksoituneet rahaan ja kuluttamiseen ja se täyttää heidän koko maailmansa. Vierelle haetaan sitten sellainen vastaavalla tavalla päästään sekaisin oleva tyyppi (joka tienaa hyvin) ja ajatellaan, että kun tarpeeksi saadaan ostettua niin ollaan onnellisia. Minun puolestani tuollaista elämäntyyliä saa elää, mutta en usko että voisin seurustella onnellisesti sitä edustavan henkilön kanssa.

    > Tähän mennessä kukaan heistä ei ole
    > kutitellut korvienväliäni siihen malliin,
    > että alapää olisi kastunut.

    Harmi! Toivottavasti sinullekin se sopiva löytyy, ellei ole jo löytynyt.

    VastaaPoista
  8. Voiko sanoa aikuiseksi, fiksuksi ja kypsäksi naista, jonka elämän päätehtävä on kuluttaminen, kaikki mitä rahalla saa? Ostamalla onnelliseksi. Ei toimi. Sellaisen naisen soisi löytävän samansorttisen miehen ja niin varmasti käykin. Vakka kantensa valitsee.

    Minusta elämänkokemus on paljon viehättävämpää kuin nuoruuden haparoiva itsensä etsiminen. Kuka tykkää mistäkin - joku lukee Aku Ankan taskukirjojakin, vaikka kirjasto on täynnä kirjoja, jotka laajentavat näkemyksiä ja antavat oivalluksia.

    Ehkä olen eri sukupolvea (jo melkein 40-v) mutta tuollainen yksiulotteinen ihmiskäsitys ei onneksi vastaa kokemustani elämästä! :)

    Hyvää uutta vuotta!

    Minttu

    VastaaPoista