lauantai 26. joulukuuta 2009

Salama iskee samaan mieheen

Yllättäen se baari-illan päätteeksi sattunut yhden illan juttu sai jatkoa kaverin mökillä pidetyissä bileissä. Tapasin nimittäin siellä yhden puolitutun naisen, sellaisen parikymppisen opiskelijaneitokaisen. Hän on jo pitempään yrittänyt vokotella kaveriani, mutta ei ole onnistunut saamaan tätä sänkyyn kanssaan. Onneksi on olemassa Edelleen yksin, joka on Helppo Kuin Mikä(tm).

Ilta meni siinä mielessä tutun kaavan mukaan, että neiti kävi taas lepertelemässä kaverilleni kaikenlaista saamatta tätä lämpenemään. Minäkin kävin tytön vähän sellaisia vihjailevia keskusteluja, joista saattoi päätellä mitä hänellä oli sinä iltana mielessään. Niinpä menin sopivan tilaisuuden tullen tanssimaan hänen kanssaan, asia johti toiseen ja lopulta suudeltiin seinää vasten.

Kysyin, haluaisiko hän mennä johonkin vähän yksityisempään tilaan jatkamaan. Hän halusi, joten etsimme syrjäisen huoneen ja ryhdyimme tutustumaan toisiimme. Oikein mukava tyttö, joka suostui heti ehdotukseeni kuusysistä ja otti kiltisti suihin. Eikä minullakaan ollut mitään hänen nuolemistaan vastaan.

Pienen esileikin jälkeen tyttö meni nelinkontin ja ryhdyin nussimaan häntä takaapäin. Samalla tulivat puheeksi tytön fantasiat ja selvisi, että hän nauttii pienestä alistamisesta. Niinpä annoin neidille avokämmenellä piiskaa pyllylle samalla kun pumppasin hänen mukavan liukasta pilluaan. Tyttö tykkäsi ja hyvältä se minustakin tuntui, vaikka itseäni taisi piiskaamisessa lähinnä kiihottaa uutuudenviehätys ja tytön nautinnon seuraaminen.

Vaihdoimme asentoa vielä lähetyssaarnaajaan ja takaisin takaapäin-asentoon. Halusin lopuksi vielä 69:ää, jota onneksi myös sain. Tyttö käsitteli kaluani huolella ja minä puolestani liikuttelin kahta sormea hänen suloisessa pillussaan. Jotenkin olin härskillä päällä ja työnsin vielä yhden sormen tytön tiukkaan pyllyyn. Hiljalleen paine alkoi kertyä alapäähän ja laukesin neidin suuhun. Kilttinä tyttönä hän ei protestoinut, vaan nieli kuuliaisesti kaiken.

Ihanaa seksiä, siis. Valitettavasti meillä ei ollut keskenämme suurempaa vetovoimaa ja seuraavana päivänä tyttö kohtelikin minua osapuilleen kuin ilmaa. Sääli, sillä vaikka en häneenkään rakastunut, olisin voinut mielelläni kuitenkin tavata hänet vielä uudestaankin. Enkä välttämättä pelkän panemisen merkeissä, vaikka lukijakuntani saattaa näin olettaakin.

Joka tapauksessa tämäkin juttu taisi jäädä kertalaakiksi ja näin ollen olen edelleenkin kumppania vailla eli oikeutettu piinaamaan teitä näillä teksteillä.

7 kommenttia:

  1. >> Onnittelut, sulla on sukupuolitauti ja
    >> elatusmaksulasku tulee 9kk päästä.
    >
    >Pitää mahdollisesti paikkansa. Tyhmäähän tuo oli, kumin >kanssa sitä olisi pitänyt painaa.

    Ja virhe virheen perään, nyt menit tartuttamaan sukupuolitautia eteenpäin (kyllä, olen ilkeä, koska olen kateellinen).

    Äijjä on kusipääöykkäri-psykopaatti-YTM

    Juuri tuollaisten YTM öykkäreiden takia taudit leviävät ja ATM:ät eivät voi menettää poikuuksiaan paljaaltaan. (nainen harvemmin suostuu sukupuolitautitestiin pelkän yhdenkerran panon takia)

    Et takuulla ole mikään alemman tason mies kun "tuosta vaan, sormia napsauttamalla" saat naisen antamaan.

    Eli loppuu se ulina ja valitus, jos saat pillua tuosta vain, niin riittää että menet ja valkkaat sen "oikean" haluamasi naisen.

    Todellinen ATM ei saa pillua kirveelläkään edes puku päällä, taskut täynnä rahaa, vantaalaisten yksinhuoltajanymfomaanien pikkujoulujen jatkoilla

    -LS

    VastaaPoista
  2. Hyvää Uutta Vuotta ja onnea naisen metsästykseen :)

    VastaaPoista
  3. > Hyvää Uutta Vuotta ja onnea naisen
    > metsästykseen :)

    Samoin sinulle! Siis sitä ensimmäistä :).

    Stalkkasin blogiasi, kivan näköinen kämppä sinulla. Koska kutsut mut käymään? :P

    VastaaPoista
  4. vittu mikä valittaja. Kelaa nyt jätkä sun elämääs, onks asiast noin huonosti mitä annat ymmärtää? EI OLE.

    VastaaPoista
  5. > Ja virhe virheen perään, nyt menit tartuttamaan
    > sukupuolitautia eteenpäin (kyllä, olen ilkeä,
    > koska olen kateellinen).

    Joo, töppäilin kyllä oikein hienosti näiden kahden jutun kanssa. Lupaan ja vannon seuraavalla kerralla käyttää kondomia, jos seuraavaa kertaa nyt ylipäänsä tulee.

    > Äijjä on kusipääöykkäri-psykopaatti-YTM

    Olen kyllä aika paskiainen. Itseänikin vituttaa esim. se, että vonkaan naisilta seksiä niin halukkaasti. Se on selkärangatonta puuhaa, mutta kun mieli tekee... :(

    Pitäisi opetella olemaan hillitysti cool ja torppaamaan puolet lähestyjistä ylimielisesti 'nohö, emmä ny ton kanssa haluu maata'. Mutta kun naiset on niin puoleensavetäviä otuksia..

    > Juuri tuollaisten YTM öykkäreiden takia
    > taudit leviävät ja ATM:ät eivät voi menettää
    > poikuuksiaan paljaaltaan.

    Miksi poikuus pitäisi menettää paljaaltaan? OK, on se ilman kumia jonkin verran hauskempaa. Osa kumittomuuden viehätyksessä on varmaan kielletyn hedelmän maussa ("ei pitäisi tehdä näin, mutta kuitenkin.."). Ja vaikuttaahan se tuntoherkkyyteenkin hieman, etenkin suuseksissä. Silti yhdenillanjutun kanssa se on tyhmää, oli kyse poikuuden menetyksestä tai ei. Mahdolliset seuraukset kumin 'unohtamisesta' ovat sen verran vakavat ja hyöty (hieman nautinnollisempi seksi) kuitenkin melko vähäinen.

    > Et takuulla ole mikään alemman tason mies kun
    > "tuosta vaan, sormia napsauttamalla" saat
    > naisen antamaan.

    Ei pidä paikkaansa. OK, en varmasti ole sellainen mies jolle seksin saaminen on kaikkein vaikeinta, koska olen sitä kuitenkin kohtuullisen usein saanut. Ei se kuitenkaan "tosta vaan" onnistu, vaan useimmiten joudun pettymään.

    > Eli loppuu se ulina ja valitus, jos saat
    > pillua tuosta vain, niin riittää että menet
    > ja valkkaat sen "oikean" haluamasi naisen.

    Kovasti yritetään :). Paha kyllä, olen havainnut että kerran saaminen ei tarkoita sitä että saataisiin aikaan kestävä suhde. Seksi on minusta ihanaa, mutta pyrkimykseni on kuitenkin löytää seurustelukumppani.

    VastaaPoista
  6. > vittu mikä valittaja. Kelaa nyt jätkä sun
    > elämääs, onks asiast noin huonosti mitä annat
    > ymmärtää? EI OLE.

    Mistä sinä sen tiedät miten hyvin tai huonosti minun asiani ovat?

    VastaaPoista
  7. Hvä hoa
    ma pane, minka pallit antaa mötö!!

    VastaaPoista