tiistai 22. joulukuuta 2009

Valkeus nauraa pimeyden töille

Sain siis ihanalta nuorelta naiselta hyvää seksiä. Mahtavaa. Aamulla ajattelin, että tätä tyttöä voisi tavata uudestaankin. Parisuhdettahan minä haen, enkä pelkkää satunnaispimppiä. Mistään ihastumisesta voi tuskin tuollaisen ohimenevän kohtaamisen yhteydessä puhua, mutta silti... Saatoin tytön bussipysäkille ja pussailimme varovasti.

Ymmärsinhän minä rationaalisella tasolla kaikista pienistä merkeistä mitä tuleman pitää, mutta toivonkipinöiden elättely on aina houkuttelevaa. Olin onkinut tytöltä puhelinnumeron ja ehdotinkin hänelle myöhemmin tapaamista. Siitä tietysti kieltäydyttiin kohteliain sanankääntein - ne tyypilliset kiertoilmaukset 'katellaan loppuviikosta', 'mä oon just menos töihin' ja niin edespäin.

Hieman alentavaa on se, että kun neiti ilmaisi tekstiviestitse ettei etsi mitään vakavampaa suhdetta tällä hetkellä, tarjosin hänelle yksinkertaisesti satunnaista paneskelua. Joo-o. Olen siis mies, joka isketään elegantin sivistyneesti perseestä puristamalla ja joka on jälkikäteen valmis tyytymään panokoneen osaan, jos ei suhteeseen kelpaa. Olen niin helppo että hävettää.

No satunnaista paneskeluakaan ei sitten yllättäen tullut. Sääli, koska olisin halunnut kokeilla tyttöön käsirautojani ja ehkä antaa vähän piiskaa pyllylle, jotta turha ylpeys olisi hänestä karissut. Tekemättä jäi.

Mikäköhän naisten kanssa siinä on, että yhden illan munaksi saattaa kelvata, mutta uusinta ei sitten kiinnostakaan? On helppo ymmärtää, että joku ei jossain tilanteessa hae mitään vakavampaa, mutta itsestäni tuntuu oudolta ettei revanssia kohtaan osoiteta mitään mielenkiintoa. Tietysti jos seksi on todella huonoa tai aamulla herätessään huomaa toisen olevankin paljon rumempi kuin kaljalasien läpi katsottuna, niin silloin uusi pano tuskin innostaa. Tästä mimmistä tuntui jo kuitenkin kauan ennen panoa huokuvan, että häneltä saa kerran ja siinä se.

Mistä lienee tässä ollut kyse? Pitäisköhän soittaa ja pyytää kirjallista selitystä?

4 kommenttia:

  1. Aiemmasta lainattua, tähän liittyen

    Lopulta päädyin imeskelemään hänen klitoristaan ja



    en enää kestänyt tätä ihanuutta, vaan laukesin hänen sisäänsä.

    Onnittelut, sulla on sukupuolitauti ja elatusmaksulasku tulee 9kk päästä.

    Testaamatonta lihaa en menisi paljaaltaan painamaan tai edes nuolemaan. Testattuakin lihaa epäilisin.

    Niin,Panuhan suuressa viisaudessaan oli joskus sanonut:
    "Suomalaisen naisen pimppa on se viemäri, johon koko maailman miehet likaisine kyrpineen ruilauttavat liejunsa, ja tietysti ilman kondomia. Sitten kun naisella on jo aids ja kuppa ja lapsi, sitten se kiltti suomalainen mies kyllä kelpaa elättäjäksi ja tartutettavaksi."

    Eli suomalainen nainen on oletuksena tyhmä naarasapina, joka kihisee pöriseviä pöpsykkäisiä ja on aina antamassa paljaaltaan, yleensä antaa paljaaltaan mitä jännittävämpi kyseinen mies on. MUISTAKAA TÄMÄ.

    -Lordselibacy

    VastaaPoista
  2. > Onnittelut, sulla on sukupuolitauti ja
    > elatusmaksulasku tulee 9kk päästä.

    Pitää mahdollisesti paikkansa. Tyhmäähän tuo oli, kumin kanssa sitä olisi pitänyt painaa. Olisin halunnutkin niin tehdä, mutta tyttö ei tahtonut kun "syö e-pillereitä eikä tykkää kumeista". Itse olen sillä kannalla, että kortsut jätetään pois vasta silloin kun ollaan vakituisessa suhteessa ja molemmat ovat sukupuolitautitesteissä käyneet.

    Valitettavasti kun tuollainen ihana pikkuneiti katsoo silmiin ja sanoo haluavansa ottaa paljaaltaan suuhun, niin siihen on heikolla luonteella varustetun miehen todella vaikea sanoa että "en anna, jos ei laiteta kumia".

    > Eli suomalainen nainen on oletuksena tyhmä
    > naarasapina, joka kihisee pöriseviä
    > pöpsykkäisiä ja on aina antamassa
    > paljaaltaan, yleensä antaa paljaaltaan mitä
    > jännittävämpi kyseinen mies on. MUISTAKAA
    > TÄMÄ.

    En mä kyllä mielestäni hirveän jännittävä ole..

    Tästä sukupuolitauti- ja lapsiasiasta on pakko sanoa, että tiedostan riskit. Lapsi ei oikeastaan olisi minulle enää sellainen kauhistus kuin vaikka viisi vuotta sitten. Tietysti lapsen hankkiminen tuolla tavalla olisi lapsen oman hyvinvoinnin kannalta huono juttu, mutta voisin ihan hyvin perustaa perheenkin. Pelkän elätysmaksujen maksajan rooliin olisi toki paska napsahtaa.

    Sukupuolitauti on sekin ikävä asia, jolta kannattaa suojautua. Mutta kun mietin tuota tapahtumaketjua niin jos vaihtoehtona olivat (olivatko?) tekemättä jättäminen tai suojaamattomuus, niin menkööt sitten noin. Elämä ei ole elämisen arvoista, jos välillä ei saa vähän lämpöä ja hellyyttä.

    VastaaPoista
  3. Ei perkele, mikä urpo.

    Sivistyneellä ihmisellä on joitain periaatteita joista ei tingitä. Esimerkiksi testaamatonta lihaa ei panna paljaaltaan.

    Ja mitä se vaikuttaa vaikka olisitkin parisuhteessa, ei parisuhde poista HIV:tä? Vain testaamalla voi olla varma.

    Ja jos ATM onnistuu saamaan joltain naiselta, niin se nainen on luultavastikkin pahimmanluokan huora. (jos minä saan, on siltä saanut takuulla moni muu) Stereotyyppinen nainen sitäpaitsi valehtelee kokoajan.

    Jos nainen sanoo että ei voisi harrastaa seksiä ulkomaalaisten kanssa, niin se lähes poikkeuksetta tarkoittaa suomeksi että "panin juuri kokonaisen nigerialaisen jalkapallojoukkueen kanssa viimeviikolla"

    Loogisesti:
    Jos nainen vielä haluaa harrastaa paljaaltaan, on selvää että nainen on harrastanut myös aiemmin paljaaltaan kaikkien tuntemattomien ja uusien partnereiden kanssa


    Lämpöä ja hellyyttä ei kannata sotkea omaan turvallisuusstrategiaan

    VastaaPoista
  4. > Sivistyneellä ihmisellä on joitain periaatteita
    > joista ei tingitä. Esimerkiksi testaamatonta
    > lihaa ei panna paljaaltaan.

    On, mutta minä en ole väittänytkään olevani erityisen sivistynyt...

    > Ja mitä se vaikuttaa vaikka olisitkin
    > parisuhteessa, ei parisuhde poista HIV:tä?
    > Vain testaamalla voi olla varma.

    "Itse olen sillä kannalla, että kortsut jätetään pois vasta silloin kun ollaan vakituisessa suhteessa ja molemmat ovat sukupuolitautitesteissä käyneet."

    > Lämpöä ja hellyyttä ei kannata sotkea omaan
    > turvallisuusstrategiaan

    Jos kokee elämänsä sillä tavalla kuin minä sen koen, ei kannata priorisoida turvallisuutta liian korkealle. Turvallisuuden idea on, että suojataan jotain sellaista joka on itselle arvokasta. Minulla on aika vähän sellaista.

    Kuolleitahan me kaikki joka tapauksessa ollaan, kysymys on vain ajoituksesta.

    Mutta laitetaan silti jatkossa ne kumit päälle.

    VastaaPoista