sunnuntai 20. joulukuuta 2009

Sain pillua

Ei, en siis tietenkään eilen. Ajattelin vaan hieman valottaa niitä tapahtumia, joita pääsi sattumaan sillä välillä kun te, rakkaat lukijat, olitte informaatiokatkoksen riivaamia. Sain siis tässä välillä pimppiä. Jösses.

Satuin olemaan päivänä muutamana parin kaverin kanssa kapakassa. Sellaisessa perseenkeikutuspaikassa, tietenkin. Ilta alkoi istuskelulla ja keskenäisellä paskanjauhannalla, mutta kun tanssilattia täyttyi niin pakkohan sinne oli mennä.

Pyörimme porukassa lattian reunalla parhaamme mukaan heiluen. Etsin ympäriltä taas potentiaalisia kumppaniehdokkaita. Niitä oli läsnä kiitettävästi, mutta yksikään ei tuntunut erityisen kiinnostuneelta juuri minusta. Hakeuduin tanssimaan yhden tytön taakse ja ajattelin, että ehkä se tästä lähtee.

Äkkiä tunsin, kuinka joku puristi persettäni.

Ajattelin ensin, että kyse oli vieressä pyörineen kaverin läpästä, mutta sitten huomioni kiinnittyi takanani selin minuun tanssineeseen brunetteen. Mietin että ei kai sentään ja annoin käsieni varovaisesti hipaista neidin persettä. Kun vastustelua ei ilmennyt, käännyin ja lähestyin yhä rohkeammin. Hiljalleen päästiinkin varsin miellyttävään vartalokontaktiin.

Pienen leikkimisen jälkeen tytön kaveri katosi jonnekin ja me kaksi päädyimme tanssilattian viereen sylkeä vaihtamaan. Tyttö oli varsin vetävän näköinen ja kiinnostuneen oloinen, joten keskustelu muuttui pian hieman asiattomaksi. Päädyin ehdottamaan että siirryttäisiin kämpilleni jatkoille. Ja niinpä sitten siirryttiin. Häpeäkseni on myönnettävä, että kavereiden katseet ja pienet kannustavat tönäisyt ohi kulkiessamme hivelivät kohtalaisen paskaa itsetuntoani aika lailla.

Tajusin, että tyttö on aika nuori, joten päädyin taas turvautumaan epärehellisyyteen ikäkysymyksen noustessa esiin. Myönnän olevani vanha, likainen setä, mutta tiesin että totuudella tämä juttu ei etene läheskään niin suotuisasti kuin valheella. Ja valheellahan se eteni.

Kämpilleni päätyessämme päädyimme oikeastaan suoraan sängylleni suutelemaan. Kovinkaan pitkään ei tarvinnut odottaa sitä, että vaatteet alkoivat vähetä. Kauniiden kasvojen lisäksi tytön vartalo oli oikein nätti ja alakropassa olikin jo pitkään ollut melkoista jäykkyyttä. Boksereiden lähtiessä jalasta neiti alkoi hihittää katsoessaan seisovaa kaluani.

Kysyvän ilmeeni nähtyään tyttö hihitti enemmän ja sai kakisteltua että "toi on ihan mielettömän kokonen!". Hyvä että kelpaa, vaikka ei se kauhean paljon keskimittaa pidempi taida olla. Tyttö kävikin reippaasti vehkeeseen kiinni ja upotti sen punattujen huuliensa väliin. Enpä olisi uskonut, että 19-vuotias neiti osaa ottaa suihin niin hyvin. Katselin, kuinka kaluni liukui sisään ja ulos hänen pienestä suustaan ja tytön ruskea tukka heilahteli rytmikkäästi. Jonkin ajan jälkeen tyttöä oli pakko pyytää lopettamaan, koska alkoi tuntua siltä että tämä loppuu muutoin ennen aikojaan.

Siispä neiti selälleen ja alushousut pois. Sieltä paljastuikin ihana, siistiksi vaan ei valitettavasti sentään täysin posliiniksi ajeltu pillu. Pimpin nuoleminen on aina ollut mielestäni mahtavaa, enkä tälläkään kertaa voinut pidättäytyä kiusauksesta. Työnsin siis pääni neitosen haarojen väliin ja ryhdyin kiusoittelemaan häntä kielelläni. Sormeni etsiytyivät hitaasti kostealle reiälle ja siitä varovaisesti sisään. Lopulta päädyin imeskelemään hänen klitoristaan ja pumppaamaan samaan aikaan sormiani edestakaisin mukavan märässä pillussa.

Kun tyttö kihersi "sä kiusottelet mua", ajattelin että tästä kannattaa varmaankin siirtyä tositoimiin. Niinpä nousin hänen päälleen ja työnnyin tytön sisään lähetyssaarnaajassa. Miellyttävän liukkauden ansiosta pääsimme hyvin alkuun, vaikka tyttö olikin ihanan tiukka. Aloin liikkua rytmikkäästi ja tyttö piti pientä, suloista vaikerrusta, vaikka luulenkin sen olleen lähinnä filmaamista. Joka tapauksessa seksi tuntui aivan mahtavalta. Suutelimme liikkuessani edestakaisin hänen kireässä teinipimpissään. Lopulta en enää kestänyt tätä ihanuutta, vaan laukesin hänen sisäänsä. Leikimme vielä vähän takaapäin-asennossa, mutta toista perättäistä orgasmia en samantien jaksanut.

Tyttö ei valitettavasti tainnut saada. Olisin halunnut antaa hänellekin saman mahtavan tunteen, mutta valitettavasti naiset ovat pääsääntöisesti liian ujoja sanoakseen mitä haluavat ja miten heidät voisi saada laukeamaan. Päädyimme siis vain nukkumaan. Kiedoin käteni hänen ympärilleen ja vietimme yön yhdessä. Tarinan jatkosta lisää seuraavassa blogikirjoituksessa...

Sun kukoistukses kuorestaan
kerrankin puhkeaa,
viel lempemme saa nousemaan
sun toivos, riemus loistossaan

5 kommenttia:

  1. Sain oikein kivan orkun kun luin tätä!!! Ihan mieletöntä päästä teiniin käsiks ;) Voin tässä kertoa 40 ikävuodellani...

    VastaaPoista
  2. teinipilluja kuuluukin pumpata, mitä muutakaan virkaa niillä on. Tulevat heiluttamaan itseään baareihin ja sit ku tarttis antaa ni ollaankin niin helvetin siveitä yhtäkkiä.

    VastaaPoista
  3. Tulin baarista yksin kotiin ja hain googlesta hakusanalla "pillua". Päädyin tänne.

    VastaaPoista
  4. Voi helvetti mitä paskaa....
    Koita kirjottaa näitä sinne Reginan palstoille tms....

    -- helvetti

    VastaaPoista
  5. aaiaaaaijajajjaaaaaai:)<3

    VastaaPoista