maanantai 8. helmikuuta 2010

Danse macabre


Kaiken tämän itsetuhoisuuden keskellä olen aloitellut uutta harrastusta. Nimittäin tanssimista. Joku vanha setä sanoi joskus, että "Jos teet kaiken kuten aina ennenkin, tulet saamaan sitä samaa mitä olet aina ennenkin saanut.". Olen siis ryhtynyt ramppaamaan eräässä keskustan tanssikoulussa. Paikalla on säännöllisesti pari nuorta miestä, iso kasa tyttöjä ja minä.

Luultavasti kaikille ko. paikan toimijoille on kiusallisen selvää, miksi käyn siellä. Seuraavalle tunnille mennessäni voisin hyvin kirjoittaa tussilla otsaani "moi, mä tuun tänne katteleen tyttöjä ku en muualla niitä näe, ex ookki säälittävää???". Kukaan tuskin reagoisi asiaan, koska näkeehän sen jo muutenkin koko olemuksesta.

Itse tanssiminen ei erikoisemmin kiinnosta, vaikka liikuntaahan se on siinä missä muukin. Vähän naurettavaltahan se tuntuu kun ei yksikään liike jää päähän ja onhan tanssiminen nyt miehelle hieman feminiinisen hintahtavan naurettavaa puuhaa, mutta hiki tulee ja kaipa kehnohko vartalonhallintakin paranee.

Arvaatte varmaan, että kukaan paikan naisista EI ole puhunut minulle, enkä minkään ole puhunut heille. Helvetti, jos tällainen likainen setä alkaisi vielä jotain keskustelua aloittelemaan niin nehän juoksisi ja lujaa. No, pari vuotta nuoremmista neideistä sentään vain kyse, mutta silti.

En itsekään oikein osaa sanoa, mikä juttu tämä nyt on. Tuskin tuolta sitä naisystävää löytyy ja vaikka löytyisikin, tuskin se elämäni lukuisia vinoutumia korjaa. Mutta ainakin voin sanoa yrittäneeni tehdä jotain?

I asked her, 'What do you think of the new album.'
She goes, 'I'm terrified.'
I said, 'What are you terrified of?'
She replies, 'Don't you understand? He means it.'
And I go, 'No, he doesn't mean it - it's art.'
And guess what? He fucking meant it.

3 kommenttia:

  1. Hyvä!

    Juuri noin pitää toimiakin.

    Etkä sinä ole sen likaisempi kuin muutkaan, sinä olet vaan rehellisempi kuin muut todellisten ajatustesi suhteen.

    Eiköhän suurin osa miehistä tule sinne tanssikursseille juuri noilla samoilla motiiveilla, tai edes sillä, että saa olla lähellä naista.

    Ja veikkaan, että sinkku-naisten mielessä käy myös haave/toivo siitä, josko sinne kurssille eksyisi joku sopiva mies.

    Joten älä syytä itseäsi, sinähän vaan toimit rationaalisesti ja järkevästi.

    Olen muuten sitä mieltä, että oikeasti olet todella älykäs ja välkky tapaus, mutta olet jostain syystä taipuvainen olemaan itsellesi liian ankara ja syyllistävä. Se ankaruus ja viha itseäsi kohtaan heijastuu sitten toisiinkin.

    Sinä olet selvästikin monella tapaa lahjakas ja älykäs ihminen.(Tämä blogisi jo todistaa sen). Sinun ei tarvitse inhota itseäsi, vaan olet itsessäsi arvokas juuri sellaisena persoonana kuin olet ja miksi sinut on luotu.

    Koska tämä kommentointi alkaa jo varmaan mielestäsi lähestyä stalkkaamista, niin koetan jättää nämä "neuvoni" väliin tästedes ja jättää sinut rauhaan.

    Siunausta elämääsi. Älä tee itsemurhaa. Jeesuksella ON tarkoitus ja suunnitelma elämällesi.

    VastaaPoista
  2. > Hyvä! Juuri noin pitää toimiakin.

    Periaatteessa hyvä strategia, kai. Tosin hyötyhän on tähän asti ollut ihan nolla, enkä muutenkaan taida saada tuolla tätä kelkkaa käännettyä ympäri. Mutta ainahan sitä voi järjestää tällaisia performansseja ja toivoa parasta.

    > Olen muuten sitä mieltä, että oikeasti olet
    > todella älykäs ja välkky tapaus, mutta olet
    > jostain syystä taipuvainen olemaan itsellesi
    > liian ankara ja syyllistävä. Se ankaruus ja
    > viha itseäsi kohtaan heijastuu sitten
    > toisiinkin.

    Kiitos. Jostain syystä persoonallisuuteni vain on tuollainen, öh, skitso. Olen etsinyt siihen ratkaisua, mutta toistaiseksi en ole löytänyt. Kaipa minussa on vaan jotain niin pahasti solmussa, ettei se oikene.

    > Koska tämä kommentointi alkaa jo varmaan
    > mielestäsi lähestyä stalkkaamista, niin koetan
    > jättää nämä "neuvoni" väliin tästedes ja
    > jättää sinut rauhaan.

    Pöh, stalkkaaminenhan on imartelun parhaimpia muotoja :). Ilahduttavaahan se on, että joku jaksaa kirjoittaa jotain rohkaisevaa jollekulle, jota ei lainkaan tunne. Olen aika ällistynyt, koska enemmän odotin sellaisia "TEE SE ANNA MENNÄ JO, KAULAKIIKKUUN HAHAHAHA"-kommentteja.

    No joo, koko asia on edelleen hieman auki. Joka tapauksessa kiitos sinulle. Jokaisella meistä on kuitenkin oma ristimme kannettavana ja minun on joko opittava itse kantamaan omaani tai luovuttava siitä.

    VastaaPoista
  3. Moi,

    Suosittelisin joogaa. Jooga salithan ovat tietysti täynnä naisia. Ja siellä tuskin kenenkään otsaan kirjotellaan ensimmäisenä "toosaa etsimässä".

    Ihmeellinen tämä nykymaailma, kun suurimmalle osalle miehistä naisten/pillun saaminen on vaikeaa ja maailman tärkeintä. Eihän se sitä ole?

    Jooga, tanssiminen ja kaikki uusi tekeminen kuulostaa mielestäni aika fiksulta touhulta. Saat ajatukset pois naisettomuudesta ja muusta "epätäydellisyydestä". Luultavasti se nainenkin löytyy melko nopeasti sen jälkeen.

    VastaaPoista