lauantai 13. helmikuuta 2010

Up yours!

Masturbointi oli joskus varhaisteininä tosi jännää puuhaa. Silloin alapäässä alkoi tapahtua jo kun näki jonkun pikkutuhman tissikuvan. Nykyäänhän katselen lähinnä sadomasolesbopornoa, koska kevyempi tavara ei jaksa enää kauheasti kiinnostaa. Omituista, että perinteinen seksi silti maittaa - tai ainakin maittoi silloin monta kuukautta sitten, kun viimeksi sitä sain.

Joka tapauksessa, joskus nuorempana tajusin että käteen vetäessäänhän voisi hyvin työntää perseeseensäkin jotain. Kaikki uusi ja ihmeellinenhän tekee seksistä aina paljon mielenkiintoisempaa. No, testailin sitten tuota jonkin aikaa. Ei se mitenkään erikoisen hyvältä tuntunut, mutta kaikessa vähän perverssissä on tietysti aina oma viehätyksensä.

Lopetin kyseisen harrastuksen siinä vaiheessa kun se alkoi muodostaa identiteettikriisiä. Siitä huolimatta että fantasiat pysyivät heteropuolella niin homojen hommaltahan tuollainen tuntui. Näistä yhä jatkuvista identiteettikriiseistänihän olen kirjoittanut tänne aiemminkin.

Nyt sitten vuosien ja taas vuosien jälkeen sain inspiraation kokeilla tuota uudestaan. Niinpä viimeksi runkatessani tein näin. Itse esine oli kohtuullisen kokoinen, sellaisen pienikokoisen taskulampun luokkaa.

Kokemus ei ollut kehuttava.

Liukastusaineesta huolimatta totesin homman kivuliaaksi ja epämiellyttäväksi. Eikä se oikeastaan tunnu juuri miltään. Varmaan eturauhasta stimuloimaan itsensä kouluttanut anaalimaestro osaa repiä tuostakin irti kunnolla huvia, mutta yleisesti ottaen en voi tuon tapahtuman perusteella suositella tunkemaan kamaa kakkoseen.

... ja mikäköhän tämänkin kirjoituksen punainen lanka sitten oli? Ehkä se, että olen aika degeneroitunut perverssi enkä silti saa oikein mistään mitään irti?

2 kommenttia:

  1. Toki on ihmisiä, joista peppujutut ei vaan tunnu hyvältä, mutta usein syynä on joko liian vähäinen rentoutuminen, liian paksulla lelulla aloittaminen tai/ja liukasteen puute. Homman ei pitäisi tuntua kivuliaalta, jos aloittaa täysin rentoutuneena pienellä - hyvin liukastetulla - lelulla/sormella. :P Ei siis tarvitse olla maestro saadakseen anaalileikeistä huvia! (Ja nämä ohjeet pätee tietysti ihan anaaliyhdyntäänkin.)

    VastaaPoista
  2. Varmasti ihan päteviä neuvoja. En nyt niin kielteisesti noihin persejuttuihin suhtaudu, etteikö niitä voisi harrastaa jos joku tyttö olisi aiheesta kiinnostunut.

    Kun nyt kuitenkaan ei ole, niin itsekseen oman perseensä kanssa leikkiminen ei tosiaan enää kauheasti nappaa.

    VastaaPoista