maanantai 20. heinäkuuta 2009

Penikseni mitta erektiossa

... on äskettäisen mittaukseni perusteella muuten noin 16 cm. Desimaaleja en uskalla laittaa, koska mittavälineenä oli vain halpa viivotin, eikä tarkkaan mittaamiseen paremmin soveltuva väline. Ensi kerralla työntömitta tai lasermittaus? Toistaiseksi minulle on kuitenkin hieman epäselvää se, miten työntömitalla voisi kyrpänsä pituuden mitata leikkaamatta sitä ensin irti. Siis penistä, ei työntömittaa.

Tuloksen perusteella vaikuttaa kuitenkin todennäköiseltä, ettei vähäinen saamiseni aiheudu alapään pienuudesta. Toistaiseksi ainakaan yksikään nainen ei ole rantakäärmeeni nähdessään kääntynyt kannoillaan. Pikemminkin ongelmia on ollut päästä tilanteeseen, jossa sukukalleuksia voi luontevasti ryhtyä esittelemään.

Koska peniksen esilleotto naisseurassa on toistaiseksi tuottanut aika hyvällä prosentilla seksiä, on ehkä aika vaihtaa taktiikkaa. Jos ensi kerralla menisi baarissa kylmästi lähimmän naisseurueen pöydän viereen norkoilemaan ja sopivalla hetkillä läimäyttäisi letkunsa tiskiin kuin HK:n Sinisen. No, okei, "kuin prinssinakin", mutta tajusitte idean! Menestys, tai ainakin alapään menetys, lienee taattu.

Onko 16 senttiä sitten paljon? Ei sillä kisoja voiteta, mutta ainakin yhden hömppätutkimuksen mukaan munani on pidempi kuin suomalaisilla keskimäärin. Itse asiassa se on pidempi kuin ranskalaisilla, joilla sentään on vertailun pisimmät letkut! Fakta faktana, minulla on siis keskimääräistä isompi. Jumalauta. Kyllä nyt tuntuu hyvältä.

Jos lukijalla nyt sattuu olemaan hieman pienempi vehje, hänelle saattaa tästä retostelusta jäädä hieman paha maku suuhun. Voin kuitenkin lohduttaa sillä, että penikselleni tuntuu olevan varsin rajallisesti käyttöä. Vaihtaisin iloisin mielin nykyiseni vaikka 11, hitto vaikka 9-senttiseen, jos saisin vastineeksi kaksi asiaa. Ensinnäkin, pestyä kaiken tämän paskan (katso esimerkiksi edellinen postaus) päästäni ja jonkun kivan tytön, jonka kanssa tuota matoani voisin vähän ulkoiluttaa.

Asiaan sen kummemmin kuulumatta on muuten pakko sanoa, että tällä hetkellä on aika helvetin paha olo, niin henkisesti kuin fyysisestikin. Vittu.

16 kommenttia:

  1. Voi, poikakulta, seksi on tekniikkalaji ei välineurheilua. 16 cm on jo tosi hieno saavutus. Miehet luulevat jostain kumman syystä, että pipelon pitää olla hirveä halko tai häräntappoase, jotta naiset innostuvat. Se on väärää luuloa, muista se.

    Ja jos puhut yhtä sujuvasti kuin kirjoitat, niin voit odottaa naisjonoja ovesi taakse hetkellä millä hyvänsä.

    Hyvää kesänjatkoa toivottaa
    Justiina-täti

    VastaaPoista
  2. Hitto, että oot kiinnostava tapaus. Missä sulla mättää, ujoudessa vai ulkonäössä, kun ei tuommoinen persoona tyttöä itselleen ole saanut. Tosin en tiedä etsitkö vain yhden illan panoja (jolloin viehättävä persoona/älykkyys ei helposti käy ilmi) vai tyttöystävää.

    VastaaPoista
  3. HK:n sinisen esittelyn sijaan ehdotan, että laitat käden naisen olkapäälle ja lohkaiset iskulauseen: "Tämän ei tarvitse olla raiskaus."

    Sellaiselle ei voisi sanoa EI. :D

    Justiina-täti ei ole tainnut saada sellaista katkarapua kuin minä. Peukaloisen kanssa ei tekniikka valitettavasti auta. :<

    VastaaPoista
  4. > Voi, poikakulta, seksi on tekniikkalaji ei
    > välineurheilua. 16 cm on jo tosi hieno
    > saavutus. Miehet luulevat jostain kumman
    > syystä, että pipelon pitää olla hirveä halko
    > tai häräntappoase, jotta naiset innostuvat. Se
    > on väärää luuloa, muista se.

    Tuo koko juttu oli oikeastaan melkoista sarkasmia tai pelleilyä, mittalukemaa lukuunottamatta, joka siis pitää paikkansa.

    Vaikka peniksen koolla on varmasti merkitystä, yhtenä tarkoituksena oli nostaa esille sitä faktaa, että muna voi olla vaikka 25-senttinen, mutta siitä ei ole mitään iloa, jos koskaan ei pääse tilanteisiin joissa vehjettänsä käyttäisi.

    Vastaavasti taas pienen munan vaikutus ainakaan ensimmäiseen saamiseen lienee vähäinen, koska siinä vaiheessa kun kyrpä on kaivettu esiin on peli jo aika pitkälti pelattu. Ainakin mimmillä saa olla aika hyvä pokka että vetää haarat suppuun kun huomaa että pippeli ei täytäkään euronormeja.

    Tavallaan siis nyt mentiin vähän ohitse pointista, ei alapääosastossani pahemmin huomauttamista ole, ainakaan koon puolesta.

    > Ja jos puhut yhtä sujuvasti kuin kirjoitat,
    > niin voit odottaa naisjonoja ovesi taakse
    > hetkellä millä hyvänsä.

    Valitettavasti näin ei ole asia, vaan olen parempi puhumaan paskaa tekstimuodossa kuin oraalisen ilmaisun kautta. Enkä yleensäkään osaa niitä taikasanoja, joilla tytöiltä puhutaan pikkupöksyt pois jaloista. Mutta voihan sitä jonoa odotella, on siellä jo televisiolupatarkastaja ainakin käynyt.

    VastaaPoista
  5. > Hitto, että oot kiinnostava tapaus. Missä
    > sulla mättää, ujoudessa vai ulkonäössä, kun ei
    > tuommoinen persoona tyttöä itselleen ole
    > saanut. Tosin en tiedä etsitkö vain yhden
    > illan panoja (jolloin viehättävä
    > persoona/älykkyys ei helposti käy ilmi) vai
    > tyttöystävää.

    Sanoisin, että nyt sä olet asian ytimessä. Tätä olen itsekin miettinyt. Kai se on monen tekijän summa. Koska koko jutun käsittely on sen verran iso tehtävä, taidan jättää sen seuraavan blogipostauksen aiheeksi.

    Lähinnä tyttöystäväähän minä haen. OK, ei minulla mitään yhden illan panoja vastaan ole, mutta kaipaan paljon enemmän jotain kestävämpää. Sanoisin, että yhden illan jutuista puuttuu se henkinen aspekti, mutta en kehtaa, koska minulla ei ole niistä(kään) juurikaan kokemusta. Eli taidan pitää turpani kiinni.

    VastaaPoista
  6. > HK:n sinisen esittelyn sijaan ehdotan, että
    > laitat käden naisen olkapäälle ja lohkaiset
    > iskulauseen: "Tämän ei tarvitse olla
    > raiskaus."

    Eittämättä hieno klassikko, mutta turhan moni nainen lienee jo kuullut tuosta jutusta. Vastareaktiona tulee siis vaan sitä nyrpeää "luuletsä olevas hauska, toi vitsi on kuultu jo vuonna 1985, mee kotiis, ps. eks mä ookki kaunis"-ilmettä, joka baareissa luuhaavilla naisilla on muutenkin jatkuvasti päällään kuin huonosti istuva kuminaamio.

    Siksi ajattelin suosia tuota letkun iskemistä kylmästi pöytään. Sen kun saisi sen verran intensiivisesti tehtyä että koko baari oikein raikaa nakin lätkähtäessä laittisiiderituoppien keskelle, niin voisi neideiltäkin mennä hetkeksi pasmat sekaisin. Ja luulen, että sen "mä oon nähny kaiken, mua ei kiinnosta enää mikään, et ainakaan sä"-ilmeen pyyhkiminen muutaman mimmin kasvoilta edes hetkellisesti voisi hyvinkin olla tuon täydellisen nöyryytyksen arvoista. Ehkä jopa seksiä parempaa.

    Sääli vaan että tuollainen 16-senttinen värkki on kyllä ihan liian pieni siihen, että hommaan saisi oikein kunnon teatterimeininkiä. Ehkä pitäisi kiinnittää haaroihinsa joku puolimetrinen dildo, jonka sitten heittäisi peliin. Siinä olisi jo kunnon show.

    > Sellaiselle ei voisi sanoa EI. :D

    No, öh... tämän ei tarvitse olla raiskaus?

    > Justiina-täti ei ole tainnut saada sellaista
    > katkarapua kuin minä. Peukaloisen kanssa ei
    > tekniikka valitettavasti auta. :<

    Mut voihan sitä harrastaa seksiä muutenkin, käyttämällä kieltä, käsiä, dildoa jne? Jos se kyrpä nyt onkin kehnompi vehje, niin eikö naiselle voida hoitaa tyydytystä sitten muilla keinoin? Vai onko se vaan liian kiusallista, että ukko jyystää hikipisarat virraten ja pornohuutoja päästellen, eikä itsestä tunnu käytännössä miltään?

    VastaaPoista
  7. "Mut voihan sitä harrastaa seksiä muutenkin, käyttämällä kieltä, käsiä, dildoa jne? Jos se kyrpä nyt onkin kehnompi vehje, niin eikö naiselle voida hoitaa tyydytystä sitten muilla keinoin?"

    Itse henkilökohtaisesti olen niin yhdyntäkeskeinen mimmi, että olisin kyllä itkun partaalla, jos ns. unelmieni miehellä olisi todella pieni muna. Enkä nyt tosiaan tarkoita keskikokoisia vehkeitä.

    Itse en muuten ole ikinä kuullut tuota iskulausetta tositoimissa, joten ehkä en osaa ajatella sitä kliseisenä. :) Tuollainen lohkaisu olisi kuitenkin parempi, kuin "hei, mikä sinun nimi on?" "käytkö täällä usein?" "oletpa kaunis" tjsp.

    VastaaPoista
  8. "Itse henkilökohtaisesti olen niin yhdyntäkeskeinen mimmi, että olisin kyllä itkun partaalla, jos ns. unelmieni miehellä olisi todella pieni muna."

    Mitä sitten suosittelet tuolle miehelle "lääkeeksi" pieneen munaansa? Köyttä kaulaan? Onhan hän kovin julma kun sinua kiusaa pienellä munallaan, kun olet niin itkuherkkä ja yhdyntäkeskeinen?

    Oletko muuten itse millainen mitoiltasi ja taidoiltasi? Ihan vain ajattelin kysellä kun sinulle miesten elimet on "katkarapuja". Aika loukkaavaa kieltä.

    VastaaPoista
  9. Kaunismieli: Henkilökohtaisesti minua ei kyllä kiinnosta, mitä kyseinen mies elämällään tekee.

    Olen muuten erittäin tyytyväinen mittoihini ja taitoihini. Ja noin peukaloni kokoisen peniksen (erektiossa) lasken kyllä pieneksi. Katkarapu oli vain hyvin kuvaava sana. Henkilökohtaisesti en saa mitään seksuaalista iloa sen kokoisesta peniksestä.

    Onneksi täällä maapallolla on muitakin kuin kaltaisiani pinnallisia naisia. He varmaan jaksavat kaivaa esiin miehen sisäisen kauneuden. :) Minä kun tuppaan olemaan niin itkuherkkä, etten jaksa täydellistä miestä huonompaa.

    VastaaPoista
  10. "Henkilökohtaisesti minua ei kyllä kiinnosta, mitä kyseinen mies elämällään tekee."

    Noo...anna nyt jotain vinkkiä, kun sinulla tuota sanavalmiutta riittää.

    "Olen muuten erittäin tyytyväinen mittoihini ja taitoihini."

    No kerro nyt hieman tarkemmin, että voidaan hiukan arvioida. Omat arviot tuppaavat aina hieman "kaunstumaan". Ja ethän halua varmaankaan olla vain "omakehusi" varassa? Pitäisi saada siis ulkopuolista arviota.

    "Katkarapu oli vain hyvin kuvaava sana."

    Sinulla on sana hallussa mutta ei kauheasti tunneälyä.

    "Onneksi täällä maapallolla on muitakin kuin kaltaisiani pinnallisia naisia."

    Todella, onneksi!

    "He varmaan jaksavat kaivaa esiin miehen sisäisen kauneuden."

    No ei siihen liene tarvettä. Pääasi,a että naiset eivät anna itsestään pökkelöä vaikutelmaa typerillä lausunnoillan.

    "Minä kun tuppaan olemaan niin itkuherkkä, etten jaksa täydellistä miestä huonompaa."

    Ymmärrän.

    VastaaPoista
  11. Kaunismielellä ei taasen tunnu olevan sarkasmin tajua juurikaan.

    Mutta siitä huolimatta tarjoudun vapaaehtoisena suorittamaan tuon ulkopuolisen ja puolueettoman mitta- ja taitoarvion. Että saadaan tämäkin nimimerkkinahistelu ratkaistua. Once and for all. :)

    VastaaPoista
  12. TK: Aika ja paikka ehdotuksia otetaan vastaan sähköpostilla. Ei kun arviointikriteerejä pohtimaan!

    VastaaPoista
  13. No voi helvetti. Mies pitää blogia, jossa valittaa siitä kuinka ei saa. Ja kommenttiosiossa muut sopivat, suoraan sanottuna, panotreffejä keskenään.

    Ei ole enää mikään pyhää!

    VastaaPoista
  14. No mutta eikö ole mukavaa, että voi edes toimia tuollaisena välityskanavana? :) Jaettu ilo, paras ilo jne...

    VastaaPoista
  15. minulla on 21,5 cm juhlakunnossa ja se on sopiva mitta siinä määrin että joka ikinen akka mitä oon panu on ulissu ja huohottan ku viimosta päivää

    VastaaPoista