tiistai 6. tammikuuta 2009

Avio-onnesta

Tuli taas napattua mukaan tuo älyllisten julkaisujen kaunein jalokivi, eli City-lehti. Tämä aina niin luotettava tietolähde raportoi viimeisimmässä numerossaan (1/2009, s.17) seuraavaa:

Hyvin koulutetut työssäkäyvät ihmiset pysyvät parhaiten naimisissa. Paitsi jos nainen tienaa todella hyvin ja mies huonosti. Hyvätuloiset miehet eroavat harvoin, etenkin jos vaimo hoitaa kotia ja lapsia. (lihavointi allekirjoittaneen)

Tiivistettynä siis, jos mies tienaa hyvin ja nainen ei, pysytään yhdessä. Jos miehestä ei kuitenkaan ole auttamaan naista aina-niin-tärkeässä elintasokilvassa muiden designerperheiden kanssa, mies menee vaihtoon.

Tämä vahvistaa aiemmin muodostamaani käsitystä siitä, että huomattavalle osalle naisia miehet ovat vain pelkkiä käveleviä lompakoita. Lompakolle maksetaan seksillä siitä, että se ostaa naiselle sen unelmien kämpän, ne kivat Guccin kengät ja sen iiiiihanan Vuittonin laukun. Jos lompakko ei enää jaksa juosta oravanpyörässä vaan palaa loppuun tai saa kenkää, niin ei kun ulos ja uutta tilalle.

Samanlaista viestiähän tuli jo syksyllä Jyväskylän yliopistossa tehdyn tutkimuksen kautta. Lainaan Taloussanomien uutista aiheesta:

Naisjohtajat käyttävät miehiään usein pelkkinä välineinä. Näin ilmenee Jyväskylän yliopiston taloustieteiden tiedekunnan tutkimuksesta, joka selvitti naisjohtajan puolison merkitystä.

Naimisiin naisjohtaja menee sen takia, että mies hankkii ruoan pöytään tai ostaa talon. Myös miehen ammatista on hyötyä; arvostetussa ammatissa toimiva puoliso koetaan hyödylliseksi.

Sori vaan tytöt, mutta noilla ehdoilla en kanssanne leiki.

1 kommentti: