perjantai 9. tammikuuta 2009

Kuka kukin on

it's a sleepless night, she's callin' your name
it's a lonely ride, I know how you want her
again and again, you're chasin' a dream
but Johnny my friend, she's not what she seems

Typer... toiveikkaimmat lukuisista lukijoistani varmaankin ehtivät jo olettaa, että olen löytänyt naisen tai mikä vielä parempaa, lopettanut blogin kirjoittamisen muista syistä. Näin ei kuitenkaan ole päässyt käymään. Ajattelin tänään viihdyttää teitä kertomalla hieman lisää itsestäni.

Tämä on jonkinlaista venäläistä rulettia, koska aion puhua blogissa melko suoraan sellaisistakin asioista, joista on häveliästä vaieta. Jos minut tunnistetaan, seuraukset ovat pahimmillaan melko mukavat. Vähäinenkin sosiaalinen verkostoni hajoaa kuin hämähäkin seitti hirmumyrskyssä. Työhaastattelut muuttuvat aiempaakin piinallisemmiksi. Riskien ottaminen on kuitenkin ihmiselämän suola: nothing ventured, nothing gained.

Jos rehellisiä ollaan, minulla on tähän mennessä siis ollut kolme aiempaa suhdetta naisen kanssa. Voisin sanoa niitä seurustelusuhteiksi, mutta en tiedä, täyttääkö yksikään määritelmää. Koska teini-iässä olin vieläkin ujompi surkimus kuin nykyään, kaikki nämä suhteet ovat syntyneet ja kuolleet muutaman viime vuoden aikana. En siis koskaan päässyt viisitoistavuotiaana ajeluttamaan yläastetyttöjä mopolla ja kopeloimaan heidän pikkuhousujaan polkupyöräkellarissa. Tästä olen ikuisesti katkera - tässä mielessä nuoruuteni jäi elämättä, eikä sitä enää takaisin saa.

Mutta nämä kolme naista siis. Jokainen heistä on oma tarinansa, joten kerron heistä myöhemmin lisää. Mädännäisestä sielustani voin paljastaa vielä sen verran, että oman elämäni täyttävät tällä hetkellä lähinnä opiskelu, työ ja ajoittaiset opiskelijabileet. Jälkimmäisissä lähinnä seison seinän vieressä, täynnä vihaa tai kaipausta, tilanteesta riippuen. Muistan lukeneeni joskus NYT-liitteestä humoristisen artikkelin, jossa todettiin teekkariksi ryhtymisen merkitsevän seitsemän vuoden selibaattia. En naura enää.

Opiskelijajakauma on täällä nimittäin surullinen. Toki tietyillä aloilla naisiakin on, mutta miesenemmistö on edelleenkin huomattava. Voitte arvata, kuinka suuri osa näistä naisista on enää vapaana tai ylipäänsä kiinnostunut teekkarin kanssa seurustelemisesta. Hämmästyttävän monella teekkaritytöllä kun on sellainen näkemys, että teekkaripojat ovat jotenkin surkeita tapauksia eikä heihin kannata tuhlata aikaa. Tyttöjen omaa markkina-arvoa taas korkeakoulussa opiskeleminen heidän mielestään nostaa. Väittäisin tässä olevan ristiriidan, mutta kukapa minua kuuntelisi?

Lisää itsestäni kuitenkin myöhemmin. Lienee aiheellista siirtyä johonkin mielenkiintoisempaan, eli niihin naisiin..


And when you drive her home, is she sittin' real close
Does she make you weak, well that's the way that she wants you
You're strung out again, she's taken you over
You've been here before, why can't you let go

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti